maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikonloppupuuhailuja

Ihana työntäyteinen viikonloppu takana. Saatiin tehtyä paljon rästihommia, kun mitään suurempaa ei ole nyt kesken.
Kasvihuoneeseen on istutettu tomaatit, kurkut ja munakoisot. Vielä on ainakin vesimeloonin taimet etsinnässä, ne kun olivat mukava yllätys viime vuonna kasvihuoneessa kasvaessaan. Tuottivat satoa tosin edelliskesänä avomaallakin.
Lisäksi ajettu nurmikko paraatikuntoon, kitketty metrikaupalla kukkapenkkejä ja siistitty pihan hiekka-alueet. Ja parin päivän kuluttua saa varmasti taas aloittaa nurmikonleikkuusta.


Tehtiin naapurin kanojen munista superhyvää raparperipiirakka. Lisäplussana hauskan väriset munat.Kylässä oleva anoppi on kerännyt meille monta kimppua huumaavan tuoksuisia kieloja ja omenankukat aukeilevat. Mahtiviikonloppu.

9 kommenttia:

 1. vau, joko kielot kukkii, meillä ei vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielot avasivat kukkansa ihan parin päivän sisällä. Ihanaa käydä lenkillä, kun joka paikassa polkujen varrella on ihana tuoksu.

   Poista
 2. kyllä teillä on kaunista! tosi kiva tuo portti kasvihuoneelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin tuosta portista kovasti. Istutin ruukkuihin ruusupapua toiveena, että se lähtisi kiemurtelemaan porttiin.

   Poista
 3. Lemmikit ja kielot voisivat sopia samaan kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä täytyy muuten kokeilla. Tulisi varmasti todella herttaisen söpö kimppu.

   Poista
 4. Meillä kielot ovat siinä ja siinä, ovatko jo päivän - pari aikana avautumassa...nyt on kyllä niin kova nuha päällä, että harmikseni en varmaan pysty niitä tuoksuttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista toivon, että pääset pian nuuskuttelemaan kieloja :) Kurjaa sairastaa näin kesän kynnyksellä.

   Poista
 5. Oih sinulla on samoja tulppaaneja kuin minulla! Minun tulppaaneistani tosin myyrät söivät kaikki muut, vain yhden jättivät ihasteltavaksi! Mutta se yksikin on kyllä ihmeen ihana <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.