lauantai 4. toukokuuta 2013

Puutarhurin käsihoito

Viime päivien maalailu, hiomapaperilla hiominen, terassin öljyäminen, käsien puhdistaminen tinnerillä, mullassa   kyynärpäitä myöten möyriminen ja käsien jatkuva peseminen ovat jättäneet jälkensä. Paljon on saatu aikaan, mutta kädet ovat kaameassa kunnossa.
Lauantain kunniaksi vähän hemmottelua lasi viiniä ja käsihoito. Olen itse hurahtanut kookosöljyyn ihan täysin, sitä kun voi käyttää lähes joka paikkaan. Ihana ja helppo käsikuorinta syntyy kahvinporoista ja kookosöljystä. Tuoksu on huumaava, jos vain sattuu kahvin ja kookoksen tuoksuista pitämään, ja kookosöljy jättää kädet samettisen tuntuisiksi huuhtomisen jälkeenkin.
Kyllä näillä käsillä jaksaa taas huomenna perata kukkapenkkejä.
8 kommenttia:

 1. Kiitokset ideasta! :) Kädet saavat näillä korkeuksilla vielä hetken huokaista, mutta kohta alkaa ARMOTON mullan penkoaminen! Veikkaisin että käsiin jää ihan mukava tuoksukin..?

  VastaaPoista
 2. Pitääpä kokeilla. Mulla on kans kädet kuin santapaperia.

  VastaaPoista
 3. Samaisen käsihoidon tarpeessa ollaan täälläkin :-) kiitos vinkistä ja ohjeesta - tuota pitää melkeimpä kokeilla. Perinteisten käsirasvojen teho kun ei tunnu toimivan puutarhurin käsiin

  VastaaPoista
 4. Juu tuoksu jäi mukavasti käsiin. Tää pitää ottaa ihan tavaksi, sen verran pehmoisilta kädet nyt tuntuu :)

  VastaaPoista
 5. Kokeileppa kokovartalo hoitona saunassa/suihkussa. Tulee ihan mielettömän pehmeä iho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa niin kokeilinkin, kun tuli tehtyä niin reilu satsi. Ja kyllä, toimii niinkin :)

   Poista
 6. Täällä toinen kookosöljyyn hurahtanut. :) Käytän sitä ihovoiteen sijasta koko kropan rasvaamiseen ja toimii hyvin kuivalle iholle. Toi kuorinta toimis varmaan jalkateriinkin, käsien iho kun ei meikäläisellä kuorimista kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika ihmeainetta. Sillä pidetty myös pojan vähän atooppinen iho kurissa koko talven.

   Poista

Kiitos kommentistasi.