keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Helle


Mahtava helleilta. Uusi terassin pätkä pääsi tositoimiin kun sille viritettiin uima-allas. Lämmintä vettä, vähän laivoja ja kesäleikit olivat taatut.
Tämän kesän tavoitteeksi pihan suhteen otan tehdä vähän vähemmän ja nauttia enemmän. Mitä sitten vaikka nurmikko muistuttaa voikukkapeltoa tai rikkaruohot rehottavat kukkepenkissä. Pihasta pitää myös nauttia, se ei saa olle pelkkää työleiriä.

Vuodet omakotitalossa ovat opettaneet, että ne nokkoset kukkapenkissä vain kuuluvat kauppaan. Mutta tänä kesänä lupaan olla itselleni armollisempi ja olla haalimatta liikaa projekteja.
Kuten kuvista näkyy, tänään on nautittu. Loikoiltu auringossa, saatu rusketusraidat ja leikitty vesisotaa. Eletty parasta kesää.
9 kommenttia:

 1. Voi kun minäkin osaisin sulkea silmäni tekemättömiltä töiltä! Monesti päätän aamulla, että tänään todella vain olen lasten kanssa ja teen vain ruoka ym. pakolliset hommat, mutta heti kun päästään ulos niin johan löydän itseni aina nyppimässä tai kuokkimassa jotakin:( Pitää aina lähteä kotoa, jotta voi relata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa niin tutulta. Minäkin yritän, en lupaa :) Tänään kyllä onnistuin. Tuloksena aikaisin nukahtanut ja onnelllisena tuhiseva pieni poika, ja rentoutunut äiti. Nyt tosin lähden vielä pihakierrokselle ja ehkä nappaan ne nokkoset sieltä.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta elämältä :)
  Kerää nokkoset talteen ja tee niistä teetä tai hiushuudetta, aivan loistava hyötykasvi. Eikä sitä ole edes tarvinnut itse istuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voiskin kokeilla. Ja muistelisin, että siitä saa myös lannoitetta joillekin kukille.

   Poista
  2. Juu lannotetta myös. Pitää vaan muistaa laimentaa hyvin, muuten liian vahvaa.

   Poista
  3. Kävin sit vahingossa kommentoimassa Villen profiililla :)
   Mut toisaalta noi lannote jutut onkin sen heinii. Tosin Ville ois laittanu sulle suoraan oikeet sekotus suhteet ym. nippeli faktaa :D

   Poista
  4. Pitääkin kysellä siltä. Ois kyl loistavaa jos sais lannoitteetkin suoraan omasta pihasta :)

   Poista
 3. Totta, pitää sallia itselle myös kesästä nauttiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä on luvassa. Ainakin keleillä meitä hellitään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi.