keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappupäivä

Vappupäivää on vietetty ulkona pihaa ja kasveja ihmetellen, leikkimökkiä siivoillen ja tulihan muutamat kasvitkin istutettua maahan. Perinteistä vapunviettoa tietenkään unohtamatta. Taiteilimme reilun viikon takaisista juhlista säilyneistä kukista vappukimpun.Löysin omalta pienen pienen juuri kukkansa avanneen sinivuokon. Valkovuokot ja krookukset kukkivat runsaammin.

Pelargonit olivat lämmittelemässä tänään kasvihuoneessa. Ja tulipa siellä käytyä itsekin istuskelemassa puuhailujen lomassa tuulta karussa.  Meillä päin on viime päivinä puhaltanut ihan mieletön tuuli ja niin myös tänään, joten kasvihuoneeseen oli ihana paeta tuulta. Suojaisilla paikoilla lämpö helli kuitenkin ihanasti.
Leikkimökki alkaa kohta olemaan valmis uuteen kesää ja moniin kakkukahveihin.4 kommenttia:

 1. Ihanaa kukkaloistoa teillä! Pihalla meni meilläkin koko päivä ja kovassa tuulessa täälläkin. Haravoidessa kyllä tuli ihan hiki, mutta sitten paikalleen jäädessä jo kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pihapuuhailu käy ihan urheilusta kun pitää muistaa pysyä kokoajan liikkeessä :)

   Poista
 2. Tänne tuuli lennähti täksi päiväksi! Haravoinnista ei oikein tullut mitään kun tuuli pöllytti lehdet heti levälleen! Niinpä istutin puun, pienen saarnen vesan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuliselle säällekin siis omat puuhat; kasvihuoneessa puuhastelua tai puun istutusta. Mukavia molemmat.

   Poista

Kiitos kommentistasi.