torstai 16. toukokuuta 2013

Amppeleiden raikastus


Vanhat koriamppelit näyttivät kulahtaneilta, mutta koska ne kuitenkin olivat vielä täysin ehjät, halusin antaa niille vähän jatkoaikaa maalilla. Mustaa spaymaalia pintaan ja ne ovat kuin uudet. Ja istuvat paljon paremmin vähän uusitulle terassillemme.


Eilen päätin myös julistaa kesän alkaneeksi, (oikeastaan taisin tehdä sen jo viime viikonloppuna) ja kävin ostamassa kesäkukkia ulos. Ja nyt ne saavat todella myös jäädä ulos. Lämpötilan on luvattu pysyvän etelässä yölläkin kymmenessä asteessa ainakin tuon 10 päivän sääennusteen loppuun asti. Jee. Samalla loppuu myös talvettamieni pelargonien sekä pistokkaiden jokapäiväinen kantelu ja siirrän lapset nyt kokonaan kasvihuoneeseen, ja jos säät sallivat, hyvinkin pian taivasalle.Niin, mitä sieltä puutarhalta sitten mukaan tarttui. No pelargoneja hyvinkin. Niiden kaveriksi laitan muun muassa hopeaputousta ja lobeliaa. Varmasti muutakin, kunhan vain seuraavan reissun puutarhalle pääsen tekemään.


Raparperit ovat ottaneet viime päivinä niin suuren kasvuspurtin, että tänään leivoin myös kesän ensimmäisen raparperipiirakan. Se nautittiin juuri terassilla ihanassa auringonpaisteessa.


2 kommenttia:

  1. Kauniita pelargonioita sinulla. Kävimme tänään nuorimmaisen kanssa paikallisella puutarhalla eikä silmään pistänyt ainuttakaan noin mukavaa väriä. Tässähän rupeaa aivan raparperikiisseliä tekemään mieli =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo amppeliin päätynyt pinkki on aika hauska. Nyt koittaa herkutetteluajat raparperin parissa, nam.

      Poista

Kiitos kommentistasi.