torstai 23. tammikuuta 2014

Täältä bloggaan
Sain vähän aikaa sitten Riinalta Willa Mansardi - blogista kivan haasteen, jossa tarkoituksena on esitellä paikka, jossa blogipäivityksen syntyvät.
Olen yleensä vähän laiska näiden haasteiden kanssa, mutta yritän nyt ryhdistäytyä.

Kertoisin mielelläni kuinka kirjoittelen blogiin työhuoneessa työpöydän ääressä ergonomisessa tuolissa istuen hommaani keskittyen. Totuus on kuitenkin se, että istun keittiönpöydän ääressä oudosti jalkojeni päällä, niin että hartiani menevät jumiin ja teen samalla montaa asiaa. Siivoan, teen ruokaa, luen lehteä, selaan uutisia tai kuten nyt, syön. Samaan aikaan hellalla poriseen koirien puuro, jota juoksen välillä hämmentämässä.
No monen asian tekemisessä samaan aikaan ei nyt sisänsä mitään kovin ihmeellistä ole, mutta välillä ajatus ja keskittyminen tuntuu herpaantuvan, kun poika selittää antamuksellla asioitaan ja kyselee elämää suurempia kysymyksiä. Se kai on pahinta. Olla paikalla, muttei läsnä. Voisi olla parempi sulkeutua työhuoneeseen ja tulla sieltä, kun homma on tehty. Mutta koska bloggaaminen ei nyt niin vakavaa ole, voin hyvin pitää siitä tauonkin ja kuunnella pojan legosepustuksen loppuun. Useimmiten kuitenkin kirjoitan tekstit silloin kun V nukkuu. Tuntuu tylsältä eristäytyä työhuoneeseen. Mielummin kuuntelen hommieni lomasta muun perheen juttuja toisella korvalla.
Bloggaan siis keittiöstä, kotimme ja elämämme keskipisteestä.

Tämäkin haaste on kiertänyt blogeissa jo niin paljon, että napatkoon sen mukaansa, kuka ei vielä ole osallistunut. Minusta on ainakin ollut hauskaa lukea millaisissa paikoissa blogitekstit syntyvät.11 kommenttia:

 1. Ihana näkymät teidän keittiön ikkunasta! Tuo vanha navetta (?) on jotenkin niin huippu :)!

  VastaaPoista
 2. Kiva bloggauspaikka sulla, hienot näkymät :)

  VastaaPoista
 3. Ihania keväisiä keltaisi väripilkkuja. :)

  VastaaPoista
 4. Hauska haaste :) Teillä on kotoista ja pirtsakkaa!

  VastaaPoista
 5. Samoin minä myös bloggaan tässä keittiössäni katsellen ulos ikkunasta ja usein Rosakin sylissäni. Monta asiaa tulee tässä kanssa samalla puuhasteltua, kun ei kuitenkaan kiire ole mihinkään. Pieni pöytähän minulla on, tosi pieni. No joo voisin tietty napata läppärin isommalekin pöydälle, mutta tähän on jo niin tottunut tässä ollaan. Minulla on ollut aikoinaan myös tämä haaste.
  Sinulla on siinä tilaa ja olet ottanut tulppaani kimpusta osan väriä vierellesi. Kaunista!
  Aurinkoisia talvipäivien jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Taidanpa minäkin napata tämän haasteen. :-) Tulee niin harvoin kuvattua sisällä ja kotia, että täytyy vaihtelun vuoksi kokeilla jotain erilaista. ;-)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja kuvia ja ihanan näköinen olohuone! Pitäisi kyllä ottaa nyt asiaksi toteuttaa tämä roikkuva haaste :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikki kommenteistanne. Ja tehkää ihmeessä haaste. Kiva nähdä mistä bloggailette.

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniin näköistä kodissasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.