perjantai 24. tammikuuta 2014

Polvipaikat


Pojat. Tiedätteko nuo olennot, jotka eivät ole hetkeäkään paikallaan, vaan juoksevat, hyppivät, pomppivat, ottavat vauhtia ja liukuvat? Polvillaan. Tämä kun toistetaan suhteellisen monta kertaa päivän aikana, jokainen arvaa mitä siinä tapahtuu.
V on liikkunut aina paljon ja kovaa, mutta tilanne eskaloitui päiväkodissa aloittamisen jälkeen. Ne polvet. Viime viikon saldo oli neljät rikkinäiset housut. Okei, kohtuullisen käytettyjä, eikä siinä mitään. Itseäni lähinnä huvittaa. Ihanaa, että lapsi liikkuu. Mutta pientä koloa alkaa vaatekaapissa olemaan.
Pyysin äitiäni käymään kylässä ompelukoneen kanssa ja keksimme ihan mukiinmenevän ratkaisun housuille. Tähtipaikoilla mennään. Harmi se olisi muuten sopivia housuja poiskaan heittää.8 kommenttia:

 1. Lapset joutuvat opettelemaan kahdesti kävelemisen jalon taidon. Ensin ihan pienenä, taito kuitenkin katoaa melko pian kun se on saavutettu ja liikkuminen muuttuu juoksuksi. Pitkän juoksuvaiheen jälkeen kävelytaitoa aletaan taas elvytellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on muuten just näin. Ja meillä tuo vielä oikeastaan skippasi alussa kävelyvaiheen ja lähti heti juoksuun :) Huh, mistä tuota energiaa riittää.

   Poista
 2. Hyvä idis! Eikös molo kidsin vaatteissa ole just toi tähtikuvio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä taitaa olla useammassakin mallistossa. Teilläkin kohta edessä polvien kulutusaika.

   Poista
 3. Voi muitan tuon ajan...:) Paikat ovat hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla siis väistämätöntä ja kaikki käydä tämän läpi. Ei auta kun olla iloinen, että on liikkuvainen lapsi ja kantaa niitä housuja kotiin - tai paikkoja.

   Poista
 4. Muistan hyvin tuon vaiheen omalla pojallani. Silloin tulivat apuun angry birds hahmot. Niiden muoto oli mun mieleeni niin, että paikkasin reiän kuin reiän pyöreällä tipulla :O) Nyt ei enää uppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Angry birds voisi olla ratkaisu meilläkin. Se kun on kova juttu :) Kiitos siis vinkistä. Muoto olis just sopiva.

   Poista

Kiitos kommentistasi.