keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Musta kaappi ja vähän väriä


Meillä oli ennen keittiössä valkoinen hyvinkin maalaisromanttinen kaappi, jonka tilalle aloin viime vuonna aika alkuvuodesta etsimään toista. Ajatuksena oli ostaa ihan perinteinen mäntykaappi ja maalata se mustaksi. No, kun jotain oikein antaumuksella etsii, ei sitä tietenkään löydy, vaikka suomalaiskodit ovat näitä kai pullollaan 80- ja 90-luvulla olleet. Kaappi löytyi sopivaan hintaan vasta syksyllä. Maalasin sen heti Tikkurilan Helmi kalustemaalilla ja on se täällä blogissakin aiemmin vilahtanut, mutta ajattelin sen ansaitsevan ihan oman esittelynsäkin.
Vaikka se nyt pimeänä päivänä näyttääkin vähän mustalta möykyltä, on se osoittautunut kelpo hankinnaksi. Nieleehän se sisäänsä aika kasan laseja ja astioita. Musta tuntuu viehättävän silmääni kovasti maalaisromanttisen kauden jälkeen, ja sitä alkaa löytymään meiltä jo jonkin verran. Viimeisimpänä maalasin maustehyllyn suihkemaalilla mustaksi. Johan sai sekin särmää ja sopii tuunattujen maustepurkkien kaveriksi kivasti.
Mustan kaveriksi sopii myös ripaus väriä, saavat molemmat perspektiiviä. Eikä mikään sovi niin hyvin yhteen kuin tammikuu ja tulppaanit, lempikukkani.11 kommenttia:

 1. Kiva kaappi ja mustana juuri hyvä teille :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Todella kiva kaappi...ja nuo tulppaanit...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan tulppaaneja ja niitä tulee varmaan olemaan meillä koko kevään. Tuovat niin lupausta keväästä.

   Poista
 3. Kaunis kaappi ja juuri passelin kokoinenkin paikkaansa.
  Kiva myös tuo teidän kellonne, mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on ostettu joskus vuosia sitten Lahden Kärkkäiseltä. Pieni väriläiskä sekin. Ja siihen saa helposti yhdistettyä eri värejä.

   Poista
 4. Hieno kaappi, huomattavasti parempi näin mustana.

  VastaaPoista
 5. Meillä on ollut vastaavanlainen kaappi mäntyisenä, mutta nyt on huomattavasti paremman näköinen sinulla mustana. Tulppaanit sopivat tosi hyvin kokonaisuuteen.
  Kellon värisävyt sontuvat hyvin yhteen kaiken sisustuksesi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on mahtava kun se sopii kaiken kanssa. Ja mänty on ollut aikansa ihanuus, mutta tuntuu nyt aika vanhanaikaiselta. Onneksi on maali.

   Poista

Kiitos kommentistasi.