tiistai 7. tammikuuta 2014

Odotus

Märkää, ankeaa harmaata. Sellainen oli arjen aloitus, vaikka arkipäiväiset rutiinit taitaakin tehdä hyvää ihan koko perheelle. Piha lilluu vedessä ja kasvit valmistelevat kevättä. Kääk, loppuviikoksi luvatut pakkaset herättävät ne kyllä todellisuuteen.
Meillä odotetaan lunta sukset, pulkat ja luistimet huollettuina. Tosin V mietti pitäisikö sittenkin laskea vene vesille.
Pitkä viikonloppu vietettiin miehen ja kavereiden kanssa laivalla. Meillä on kyllä ihan paras naapurusto, kun voidaan tehdä tällaisia reissuja yhdessä. Kaukana ovat ajat kerrostalossa asuen, kun naapureitaan ei tuntenut edes nimeltä.
Laivareissun lisäksi samoiltu sumuisissa metsissä ja kiipelty energiaa kuluttaen HopLopissa. ei hullumpi saldo loppiaisviikonlopulle siis.

10 kommenttia:

 1. Luonto on kyllä tosiaan kaikkea muuta kuin tammikuisen näköinen, hassua! Kyllä se veneen laskeminen olisi varmaan järkevin vaihtoehto tässä säässä:D

  Teidän laivareissu on varmasti ollut rentouttava! Samoin sumuiset metsät ja HopLop kuulostavat myös justiinsa mainioilta tavoilta viettää loppiaisviikonloppua:)!

  VastaaPoista
 2. Ens viikonlopuksi ei ehkä kannata laskea venettä - voi tulla kylmää kyytiä -10 asteen pakkasessa. Sitä seuraavaksi sitten ehkä jos ennusteet pitävät paikkansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne sukset on tosiaan ensi viikonlopuksi parempi vaihtoehto. Katsotaan sitten, että julistetaanko kevät alkaneeksi...

   Poista
 3. Todellakin toivotan pakkasen tervetuleeksi! Ei kai kevätkään tunnu miltään jos ei ensin oo talvi... Kivaa alkanutta vuotta sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasta ja lunta haluaisin niin paljon. Josko huomenna...

   Poista
 4. Kivalta kuullostaa teidän viikonloppu! Mekin nautittiin pitkistä vapaista ja käväistiin myös lasten kanssa risteilyllä :)
  Voi luontoa! Taitaa tosiaan tulla pikku järkytys, jos ne pakkaset tänne saadaan ja toivottavasti saadaan. Meillä Benjamin on kokeillut monoja ja suksia jalkaan eilen ja tänään, monta kertaa ja odottaa hullun lailla lunta. Toivotaan siis lapsille lunta ja ihania lumileikkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa teidän risteily lasten kanssa. Ja voi pientä odottajaa. Josko meidän odotus pian palkittaisiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi.