torstai 31. heinäkuuta 2014

Värjätyt verhot
Alkukesän sateisena iltana kokeilin värjätä olohuoneeseen verhot. Verhoiksi valikoituivat ohuet valkoiset verhot, jotka on ommeltu Ikean lakanoista. Ne olivat kivan keveät kesäverhot ja kokeilin niihin keltaista pesukoneväriä ajatuksena painaa niihin myös jotakin kuvioita. Kuvioiden painaminen jäi, mutta pienen totuttelun jälkeen keltaiset verhot olivat graafisen maton lisäksi juuri se piristysruiske jota olohuoneeseen kaipasin.
Pienten värjäyskokeilujen jälkeen olen nyt hyvin vakuuttunut noista pesukoneväreistä. Ovat tosi helppoja, siistejä ja jälki on ollut hyvää. Näillä eväillä muutoksia tullaan siis meillä tekemään varmasti myös jatkossa.


12 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan värjännyt mitään (paitsi vahingossa:D) pesukoneessa, pitäisipä kyllä kokeilla:)! Ihanat, pirtsakat verhot! Keltainen väri♥

  VastaaPoista
 2. Tulipa pirtsakat :) Tosi tasaisen värjäyksen sait aikaiseksi.

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
 3. Pesukonevärjäys on kyllä mukavaa puuhaa, en vielä ole onnistunut siinä kertaakaan epäonnistumaan. Ja aivan kuin saisi upouutta tilalle värjäyksen jälkeen! Nuo verhot ovat kyllä superpirteät ja sopii tilaan kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa kaunis keltainen. Itsellä on kaapissa töröttänyt harmaa pesukoneväri päiväpeiton pesua varten, vaan en ole "uskaltautunut" vielä - ehkä kannattaisi :)

  VastaaPoista
 5. Toki kaunis ja tasainen jälki! Itse olen silloin tällöin miettinyt pesukonevärjäystä, mutta enpä ole saanut koskaan aikaiseksi - vielä. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat verhot. Heti tekee mieli keksiä jotain värjättävää, että vois itsekin kokeilla noita värejä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan pirtsakat ja todella sopii tuohon huoneeseen, kuin auringonsäteitä<3
  Pesukonevärit on kyllä helppo konsti värjäilyyn ja kun nykyään niitä on niin ihanissa väreissäkin.

  VastaaPoista
 8. Kaunis tunnelma huoneessa, pitääkin joskus kokeilla tuollaista värjäystä!

  VastaaPoista
 9. Onpa hyvä idea. Harvoin tulee ajatelleeksi, että värjäyksellä saisi sellaisia värejä, joita ei kaupasta löydä. Kun joku väri on muotia, sitä on kaupat pullollaan, mutta toisinaan sitä kaipaa ihan omia värivaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 10. Näyttää kyllä superhyvältä koko olkkari!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.