lauantai 5. heinäkuuta 2014

Paras paikka
Nyt muutes tarkenee. Kyllä se vaan niin on, että kesällä kaivataan aurinkoa ja lämmintä ja kun sellaista on, on mukavaa oikeastaan ihan missä vaan. Mutta en kyllä parempaa paikkaa ihan heti keksisi kuin mökkilaituri.
Lämpötila taisi jäädä vielä tänään pari astetta helteestä, mutta sitä ei kyllä huomannut. Mökkirantaan ei tuulenvirekään käynyt ja järven päällä ollut pilvilautta pakeni päivän edetessä yhä kauemmaksi. Rusketusrajat palasivat ja no, ei tässä kyllä lomalta enempää voisi enää toivoa.
Ensimmäisen vesipyssynsä saanut neljävuotias ei muuta tekisikään kuin tähtälisi sillä - kanssaeläjiensä iloksi. Hyväksi kakkospuuhaksi tulee uimapatjojen kanssa rantavedessä seikkailu toinen toisiamme hinaten. Vesi lämpeni rannassa päivän aikana kaksi astetta, joten vesileikit alkaa olla pian jo pelkästään nautinnollisia.
Iltapäivällä käytiin vähän urheilemassa urheilukentällä ja sen jälkeen anoppi ilahdutti kasalla tuoreita munkkeja. Olemme siis ehkä kesätaivaassa.
3 kommenttia:

  1. On teillä ihana paikka. Vesikin oli ilmeisesi läminnyt jo. Meillä ei vielä altaaseen tarkene mennä, vaikka luulisi, että siinä lämpenee vesi nopeammin. Kivoja kesähommia sulla on ollut ;)

    VastaaPoista
  2. Olette todellakin kesätaivaassa! Meilläkin muksut tuolla altaalla melskaa eikä niitä saa pois ollenkaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.