perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ristiin rastiinViime päivinä on menty eteläistä Suomea aikalailla ristiin rastiin. Käytiin Tampereella hurvittelemassa oikein olan takaa ja vitsit sitä tajuaa ikää väkisinkin tulleen kun kiljuu laitteissa kovempaa mahaansa pidellen kuin neljävuotiaat. Päivä Särkänniemessä täytti siis vuoden huvitteluinnon - ainakin meiltä aikuisilta. Särkänniemessä meillä oli onneksi tuuria sään suhteen, mutta parhaaksi tekemiseksi seuraavaksi sadepäiväksi osoittautui täydelliset munkkikahvit Pyynikillä - ja kotimatkalla tietysti myös asiaankuuluva shoppailu Ideaparkissa.
Nyt ollaan muutettu leiri jo mökkimaisemiin ja odotellaan helteen paukahtamista päälle. Sen pitäisi tapahtua ennusteiden mukaan viimeistään ylihuomenna ja kun se tapahtuu, minä parkkeeraan itseni laiturille, enkä liiku siitä ainakaan kolmeen päivään. Niin kohmeessa olen vielä kylmästä kesäkuusta.


6 kommenttia:

 1. Ihanat kesäpuuhat ja -reissut teillä:)! Pitäisipä itsekin päästä huvipuistoon tänä kesänä! Rakastan hurjia laitteita (vaikka näin vanhemmiten ne ovatkin hieman alkaneet pelottaa, huolestuttavaa:D)

  Leppoisaa laiturielämää♥

  VastaaPoista
 2. Suunnitelma kuulostaa oikein hyvältä! Taidan tehdä samoin, tosin en laiturilla mutta jossain aurinkoisessa tuulensuojaisessa LÄMPIMÄSSÄ paikassa ajattelin maata kuin ellun kana :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin hyvältä tuo sun suunnitelma helteille=))
  Ihania päiviä sinne<3

  VastaaPoista
 4. Voi - Pyynikin munkkikahvit! Voisin hyvin tehdä Tampereen reissun ihan niiden takia;)
  Aurinkoista viikonloppua sinne laiturille!

  VastaaPoista
 5. Meidän oli tarkoitus tehdä myös shoppailureissu Tampereelle, mutta huristettiinkin ohi ja jatkettiin Helsinkiin :) Nyt se helle taitaa tosiaan olla tulossa. Onneksi mulla on vielä viikko lomaa edessä :)

  VastaaPoista
 6. Täällä oli jo eilen aika mukavat kelit...ja tänään jatkuu...ei ihna hellelukemissa olla, mutta sopivasti on...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.