sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Lähtölaskenta


Voi vitsit, millä ilmoilla meitä on hemmoteltu. Täällä on niin nautittu - ja irtauduttu todellisuudesta. No, huomenna yksi meistä palaa töihin, mutta me pojan kanssa jatketaan lomailua vielä viikon verran. Tai itsellänikin on joitakin työhommia ensi viikolle, mutta ei sellaisia, että ne vaikuttaisivat lomafiilikseen.
Sen verran aion kuitenkin ryhdistäytyä, että teen sisällä kunnon siivouksen, hoidan paljasjaloin kävelystä kauheaan kuntoon menneet jalkani, teen koko kropalle kunnon kuorinnan ja syön vähemmän jäätelöä (ehkä) - ja yritän opettaa pojan taas käyttämään vaatteita (tosin sääennuste näyttää siltä, ettei niitä vieläkään tarviita)
Eli todennänäköisesti me vaan hengaillaan rannalla tai kotipihalla koko viikko ja murehditaan näitä asioita vasta viikon kuluttua. Ei muuten hullumpaa sekään.6 kommenttia:

 1. Hih, olipas hauska postaus. Nauttikaa te vielä!

  VastaaPoista
 2. Lomasuunnitelmanne kuulostavat vallan mainioilta!
  Itse palasin tänään töihin. Tuntui oudolta laittaa pitkät
  housut jalkaan :-)

  VastaaPoista
 3. Hengailu kuulostaa hyvältä. :) Myös meillä on sama tilanne. Mies palasi jo tänään töihin, mutta itse lomailen vielä viikon.

  VastaaPoista
 4. No eipä kuulosta hullummalta lainkaan! Nautitaan!

  VastaaPoista
 5. :) täällä vähän samantapaisia suunnitelmia. Pitäisi pikkuhiljaa lähestyä arkea, mutta tuntuu, että tällä kelillä lähestymisyritykset siirtyvät siihen, kunnes arki oikeasti alkaa - joten lomailkaamme vielä viikko! Ei tää Suomen kesä liian pitkä ole...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.