torstai 24. heinäkuuta 2014

VarastoonHitaita aamuja, pitkiä iltoja, kuumia keskipäivän tunteja, nautinnollisia päivälepoja. Meillä eletään ulkona. Ovet aukeavat aamulla ja sulkeutuvat vasta myöhään illalla. Nyt huomaa jo, että illat alkavat pimentyä, valot syttyvät ja luovat omaa tunnelmaansa loppukesän iltoihin.
Etuterassi kylpee auringossa iltaisin, sinne ulottuvat ne kaikkein viimeisimmätkin auringonsäteet. Ne otetaan talteen, ja jokainen niistä talletetaan hyvään paikkaan talven varalle.Arvatenkin on selvää, että ihminen, joka rakastaa aurinkoa niin kuin minä, on ollut täysin hurmoksissa viimeiset viikot. Bikineissä on kuljettu aamusta iltaan ja ihmettelen jos jalkapohjani saa vielä vaaleiksi. Ja hieman kauhunsekaisin tuntein ajattelen tulevaa, ja sitä että koko porukka pitäisi saada jotenkin irrotettua tästä kesäunelmasta. Että aamulla pitää pukea vaatteet päälle, harjata hiukset ja syödä välipalaksi muuta kuin jäätelöä. Käyttää kenkiä ja mennä nukkumaan ajoissa.
Mutta lomat on kai luotu juuri siksi, että silloin voi tehdä mitä huvittaa, elää pellossa ja vaan nauttia. Unohtaa koko maailma ja olla. Ja niin me totta vie ollaan tehty.

PS. Kuvat terassilta, jonka kanssa menen nyt jatkamaan operaatiota nimeltä Terassi mustaksi. Värivalinta siis vihdoin tehty ja näyttää siltä, että valinta oli oikea.4 kommenttia:

  1. Tänään vapaapäivänä on täällä on ollut samanlainen meininki, pihalla on oltu koko päivä. Siellä on syöty ja kahviteltu, luettu lehtiä ja muuten vaan hengiltu. Ja aika monet jätskit syöty ;) Mutta on se niin ihanaa kun on lämmintä!

    VastaaPoista
  2. Ihania helletunnelmia! Itse en edes halua vielä ajatella tästä lokoisuudesta luopumista, onneksi lomaa on vielä jäljellä. :)

    VastaaPoista
  3. Illat pimenevät aina ihan varkain, mutta itse ainakin nautin niistä. Samoin kuin syksyltä tuoksuvista viljapelloista ja kultaisista auringonlaskuista. Onneksi lämpöä ja aurinkoa tuntuu vielä riittävän, kesä ei missään nimessä ole vielä ohi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.