tiistai 8. heinäkuuta 2014

Urheiluhullu


 

Meillä kasvaa pieni urheiluhullun alku. Vauhdikkaalle neljävuotiaalle tyypilliseen tapaan Vee on on myös äärimmäisen kilpailuhaluinen ja kiinnostunut monenlaisesta liikkumisesta.
Täällä mökillä ollessa ollaan vietetty aikaa urheilukentällä, jossa on päässytkin liikkumaan tosi monipuolisesti. Yleisurheilun lisäksi ollaan pelattu jalkapalloa ja pojan uusinta innostusta, tennistä. Lisäksi kentän laidassa on yllättävänkin monipuoliset kuntosalilaitteet ihan vapaassa käytössä. Aika loistavaa toimintaa kunnalta.


Viime viikolla sitten bongattiin paikallislehdestä yleisurheilukisat, joissa oli sarjat kolmevuotiaista lähtien. Ja sinnehän oli pojan päästävä. Niinpä vietettiin tänään mukava ja vauhdikas sekä erityisen hikinen ilta naapurikunnan urheilukentällä. Vee pääsi osallistumaan sekä 60 metrin juoksuun että pituushyppyyn.
Ja iltahan päättyi sitten niinkin voitokkaasti, että poika nappasi hopeaa juoksusta ja kultaa pituushypystä. Ilo oli siis ylimmillään ja kilpailuinto sai vain vahvistusta. Taitaa olla jollakin tapaa sisäänrakennettua tuo noilla pikkupojilla....


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.