torstai 22. toukokuuta 2014

Terassilla
Kesällä meidän elämä siirtyy ulos. Viime kesältä muistan yhtinä parhaina hetkinä ne, kun aamulla sängystä ylös noustessa pystyi ottamaan kahvin mukaan ja hipsimään nauttimaan yöpukusillaan ulos aurinkotuoliin. Niin aion tehdä tänäkin kesänä aina kuin vain voin.
Me ollaan vuosien varrella tehty terassia niin, että talon ympäri pääsee kävelemään terassia pitkin. Terassi antaa talolle ihan huimasti lisäneliöitä. Tulen varmasti esittelemään täällä meidän terassin eri nurkkia sitä mukaan kun saan paikkoja laitettua kesäkuntoon.Aloitettakoon ensimmäisenä meidän takaterassin oleskelualueesta, jossa tulee usein kahviteltua tai vain loikoiltua pihahommien lomassa. Reilun kokoinen sohva ostettiin muutama vuosi sitten Plantagenista ja se taitaa olla yksi pihamme parhaista hankinnoista.
Takaterassin keskialueella on paikka parille aurinkotuolille, jotka ovat erityisesti minun käytössäni. Minä kun taidan olla meistä se, joka kaikkein eniten rakastaa aurinkoa ja auringossa loikoilua. Takaterassin toisessa päässä on sitten pöytä tuoleineen, mutta sitä esittelen vähän tarkemmin toisessa postauksessa.10 kommenttia:

 1. Wau - on teillä upea terassi - tilaa on kivasti erilaisille toimille.. kyllä on mahtava mesta..kodikas..

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka viihtyisälle näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Terassinnehan on valtavan kokoinen, kyllä tuolla kelpaa oleskella!

  VastaaPoista
 4. Terassielämä on just nyt kyllä niiiiin parasta :).

  Meillä ei näkymät ihan joka kantilta ole sattuneesta syystä vimpan päälle kauniit, mutta olen kuitenkin koittanut laitella viihtyisäksi niiltä osin kuin mahdollista ja kyllä se vaan niin kiva tosiaan on, kun aamulla voi paljain jaloin hipsiä lämmintä puuta pitkin sen kahvikuppinsa kanssa niin pitkälle kuin terassia piisaa :).

  (Silloin kun meidän patiota suunnittelin, mies kysyi, että onko siitä pakko tehdä tanssilavan kokoinen, mutta eipä tossa oikeasti ole yhtään ylimääräistä tilaa. Tai siis on, muttei liikaa. Aiempaan mahtui just pieni pöytä ja neljä muovituolia tungettuna pöydän alle ja heti kun tuolit veti istuma-asentoon, takajalta olikin jo nurmikolla :))

  Teillä on mainio terassi, kun siihen mahtuu monenlaista toimintoa. Voi vaihtaa maisemaa mielensä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja siis takajalta = takajalat..
   (turha näitä vissiin korjailla, mutta harmittaa kun aina sattuu joku näppäilyvirhe)

   Poista
 5. VOi miten kutsuvan kaunista <3

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja kutsuvaa! <3 Kyllä passaa terdellä oleskella! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana terde!!! :) Ja tuo verhosysteemi on vallan kaunis! Kyllä kelpaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.