maanantai 5. toukokuuta 2014

Näkyyks kello?Tänään olin pitkästä aikaa Helsingissä työkeikalla, ja koska aikataulu antoi myöden, poikkesin samalla parissa kaupassa. Tarkoitus oli viettää Helsingissä vähän kauemminkin aikaa, mutta koska sää oli tosi kurja, hyppäsin vesi- ja räntäsateisesta Helsingistä aika pian junaan.Niissä parissa kaupassa käydessäni silmiini osui aika herkku kello, joka sitten pienen harkinnan jälkeen sai lähteä mukaani. Olen jo pidemmän aikaa katsellut isonäyttöistä kelloa, jossa olisi sopiva ripaus blingblingiä ja naisellisuutta. Tarkoituksena oli säästää merkkikelloon, mutta nyt kun tämä edullinen (ja vielä 50 prosentin alennuksessa oleva) kello löysi minut, ei tarvinnut kovasti edes miettiä.
Rannekelloa en ole käyttänyt varmaankaan kymmeneen vuoteen, joten vähän totuttelemista tässä on. Mutta nyt ei tarvitse aina kaivaa kännykkää esille kellon tarkistamista varten.10 kommenttia:

 1. Joo, kello näkyy, ja nätti sellainen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva susta toi ylin :) Nätti kello!

  VastaaPoista
 3. Hieno kello! Mullakaan ei ole ollut kelloa vuosiin, mutta nyt niiiin haluaisin. Just noilla samoilla spekseillä. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kello! Itselläkin on kellonhankinta mielessä, sillä tympii aina kaivaa kännykkää laukusta. Jospa itsellekin oman näköinen kello tulisi joskus vastaan.

  VastaaPoista
 5. No näkyy! Ja ihana onkin! niin on kantajakin :)

  VastaaPoista
 6. Todella mukavan näköinen kello ja mikä parasta, vielä selkeällä viisarinäytöllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.