keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kaupunki kaapissaRautakaupan alelaarista löytyi helmi. Tapetti, joka oli pakko napata mukaan ja jolle tiesin heti käyttötarkoituksenkin.
Kirjoittelin blogissakin jokunen kuukausi sitten pienillä muutoksilla uudistetusta maakuhuoneestamme ja siellä olevan kaapin tapetoinnista. Silloin tapetoin kaapin omasta varastosta löytyneellä kompromissitrapetilla, koska sopivaa tapettia ei silloin löytynyt.
No nyt löytyi, joten ei muuta kuin vanhat hempeät tapetit pois ja uutta rajumpaa kaupunkifiilistä tilalle. Kaappi oli helppo tapetoida, koska pinnat olivat täysin suorat ja nyt sain makuuhuoneeseen lisää kaipaamaani tummuutta.
Kaapin vanhan ilmeen voi käydä katsomassa täältä.
14 kommenttia:

 1. Tosi kiva tapetti ja hieno muutos. Edellinenkin oli minusta hieno, mutta niin on tämäkin!!!
  Kätevästi saa kaapille uutta ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tapetilla saa joo kaappeihin kivasti muutosta. Ja sellaisiinkin, joissa ei maali pysyisi.

   Poista
 2. Tosi hieno tapetti!!! Omaan makuunikin iskee enemmän tämä kuin aikaisempi:)!!!

  VastaaPoista
 3. Mätsää hyvin muuhun :) Niin toivoisin, että meijänkin komerot olisivat tasaoviset ja voisi tapetilla kätevästi muuttaa ilmetta. Vaan kun on "koristeuraa", niin pitäisi kai täytellä urat ennnen tapetointia. Työlästä...

  VastaaPoista
 4. Aika löydön oot taas tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö. Sit löysin myös toisen tapetin, jonka ajattelin mökille. Saa nähdä saako sen pysymään vessan seinässä :)

   Poista
 5. Tämä on juurikin blogien seuraamisen parasta antia: kun olet pähkäillyt jotain oman huushollin sisustusdilemmaa, niin yhtenä kauniina iltana ratkaisu aukeaa eteesi kuin itsestään selvänä, et vain ole aiemmin osannut itse ajatella sitä oikeasta kulmasta! Kiitos siis tästä tapetointivinkistä ja huisin hyvältä näyttää tuunatut kaapit! :)

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä löytö ja kun vielä tiesit heti tapetille käyttötarkoituksenkin, ettei joutunut odottelemaan kaapin perukoilla. Kokonaisuus näyttää hyvältä ja värit ovat rauhalliset ja sopivat hyvin yhteen. Huone on kutsuva ja mielenkiintoisen oloinen, silmä lepää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.