perjantai 16. toukokuuta 2014

Helppo kesälettiLetit kuuluvat kesääni yhtä paljon kuin jäätelö tai rusketusraidat. Kesäletti on helppo, nopea ja nätti kampaus, joka sopii arkeen, mutta jonka saa helposti muutettua myös juhlakampaukseksi. Tein ranskalaisen letin vinosti päähän ja kiinnitin letin pään hiusten sekaan parilla pinnillä.
Kesällä suosin lettejä. Niillä saa helposti hiukset pois silmiltä ilman sitä jatkuvaa poninhäntää, jolle olen sitonut hiukseni vähän liiankin usein viime aikoina. Ranskalaisessa letissä on myös se hyvä puoli, että koska rakastan aurinkoa ja oleilen paljon auringossa, saa letin avulla myös ilmaiset raidat. Aurinko vaalentaa hiuksia, ja olkoon se miten pahaksi hiuksille, se näyttää aika kivalta. En värjää hiuksiani nykyään ollenkaan, joten sallittakoon tämä pahe. Leteissä on vielä sekin hyvä puoli, että ne saavat muutenkin hyvin kihartuvat hiukseni helposti vallattomille kesäkiharoille.
Nuorena hiuksissa on ollut jos jonkinlaista väriä. Pääosan nuoruudestani ne olivat kuitenkin vaaleat, hyvin vaaleat. Jotain kummaa kuitenkin tapahtui ja nykyään viihdyn loistavasti oman värisissä, tumman ruskeissa hiuksissa. Todettakoon, että niiden luonnollinenkin väri on tummentunut rutkasti suvun naisille tyypilliseen tapaan sitten nuoruusvuosien. Oletin pitkään niiden olevan perinteiset suomalaiset maantienharmaat, mutta kun ne hieman kasvoivat, huomasin, että sieltä altahan paljastuikin ihan oikea väri, ruskea.

Kesäletti päähän siis ja kohti mökkiä. Kivaa viikonloppua.

11 kommenttia:

 1. Ihana letti! :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi apua, sulla on mahtavan paksut hiukset! Täällä ohuthapsinen kateellisena ihailee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, onhan näitä vielä. Vaikka ovatkin ohentuneet sitten nuoruusvuosien aikalailla.

   Poista
 3. Sen näkee että sulla on paksut hiukset. Mun hiirenhäntään kun tollasen sorvaisi niin saisi hyvät naurut. Mä taidan tyytyä noihin voikukkiin :D

  VastaaPoista
 4. Voi että, miks mä en osaa tehdä tuollaista??!

  Upea tuo mintun värinen kaappisi edellisessä postissa. Mitä värisävyä olet siinä käyttänyt? Tarvitsisin juuri tuota sävyä saunan ikkunankarmien kunnostukseen, mutta missään en ole itse nähnyt tuollaista valmista sävyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä aina onnistukaan, jos oikein yrittää :) Tuo minttu on sävytetty Tikkurilan Helmeen ja sävykoodiltaan T1231. Mustakin se on aika hyvä minttu.

   Poista
 5. Kaunis Saga :) Mukavaa mökkiviikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.