perjantai 2. toukokuuta 2014

Kahvilaleikki
Äidin lisäksi saimme kylään kahvikoneen. Paulingin Cupsolo on osoittautunut ihan kelpo kapselikoneeksi. Sillä voi tehdä yllättävän monia erilaisia kahvijuomia, sillä valikoima näyttää kasvavan koko ajan. Kapselit koneeseen ja pari napin painallusta. Tadaa, edessä on kahvi, jota siemaillessa voi kuvitella istuvansa kahvilan tunnelmassa.
Kahvilaleikkiä on meillä leikittykin jonkun verran. Ihan mukavaa vaihtelua perusmoccamasterille.

Vappu taputeltiin täällä pakettiin aika perinteisissä ja rauhallisissa tunnelmissa. Vähän nakkeja, simaa, kuohuvaa, serpentiiniä ja ilmapalloja. Perhevappu, sillä meillä mentiin. Salilla ei ollut vappupäivänä ruuhkaa ja sääkin oli mukavan happirikas lenkkeilylle, että aika tervehenkistä vappupäivän puuhaa meillä oli.
Pitkä viikonloppu siis jatkukoon, pihalla olisi jos jonkinnäköistä kuopsuteltavaa.4 kommenttia:

 1. Meneekö toi ikean muki tuohon helposti? multa löytyy sama kone, enkä oo uskaltanu sulloa sitä siihen jos ei lähdekkään pois :D ja kuinka monta kapselia laitoit, että sait kupin täyteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo menee hyvin kun ottaa siitä koneesta sen irtonaisen korokkeen pois ( ainakin tässä mallissa on sellainen). Kupeissa oleva kahvi on vanillalattea. Siinä on kaksi kapselia, espresso ja crema, sillä tuli kuppi täyteen :)

   Poista
 2. Hiukan olen haaveillut kahvimasiinasta eikä tämä postaus kuumetta hellittänyt... ;)

  VastaaPoista
 3. Vaikken kahvia enää juo, niin kahvi tuoksuu ihanalle. Ja tässä tapauksessa näyttää myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.