keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pienet yrttilahjat





Veen päiväkotiuran ensimmäiset kevätjuhlat ovat huomenna. En tiedä tajuaako poika nyt ollenkaan miten suuri tilaisuus tämä vanhemmille, ja varsinkin itselleni, on. Videokamera on viritetty ja kameran akku ladattu, että saadaan lauluesitykset taltioitua. Joulujuhlathan meiltä meni sivu suun, kun maattiin koko perhe kotona kovassa kuumeessa koko joulujuhlaviikko.
Koska ollaan tosi tosi tyytyväisiä meidän ihanaan kielikylpypäiväkotiin ja sen mahtaviin työntekijöihin, kuuluu asiaan tietysti muistaa heitä jollain pienellä lahjalla. Sen enempää miettimättä päädyin pieniin yrttilahjoihin. Vee sai valita jokaiselle hoitajalle yrtin ruukkuun ja tehtiin siihen kyltti kertomaan, mikä yrtti on kyseessä. Helppoa ja näppärää. Ja vitsit mikä ihana tuoksu näistä yrteistä on lähtenytkään koko meidän keittiöön.




13 kommenttia:

 1. Aivan mahtava lahjaidea! Pieni ja tarpeellinen. Paljon parempi kuin ne iän ikuiset mozartin kuulat mitä aikanaan aina meidän opeille vietiin;)

  VastaaPoista
 2. Vau, miten hieno lahjaidea. Tuttavani on päiväkerho-ohjaaja ja hänellä on takkahuoneen kaappi täynnä tavaraa, joilla ei tee yhtään mitään. Ei edes muista, keltä mikäkin minäkin vuonna on tullut.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea lahjaksi!!! Kaunis ja käytännöllinen.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea, sopii hyvin näin kesän kynnyksellä!

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä idea antaa yrttilahja!!

  VastaaPoista
 6. Ihana idea! Meidänkin esikoinen käy kielikylvyssä, täällä se alkaa viisivuotiaana ja päiväkodissa sekä ala-asteen ekat vuodet käytetään ainoastaan kielikylpykieltä, eli meillä ruotsia. Millainen systeemi siellä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kielikylvyn voi aloittaa 3-5 -vuotiaana ja ekat vuodet käydään koulussa myös meillä pelkästään ruotsiksi. Sitten tulee jotkut aineet suomeksi, muistaakseni ainakin uskonto. Myöhemmin ala-asteella ja yläasteella vaihdellaan kummalla kielellä mitäkin ainetta opiskellaan. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta ihan postauksenkin meidän kokemuksien pohjalta.

   Poista
 7. No on taatusti mieluisat lahjat! Loistoidea :)

  Ja voi niitä kevätjuhlia, kun aina piti salaa pyyhkiä silmäkulmia. (Vanhempi poika oli muistaakseni kuuden vanha, kun jo antoi mulle porttikiellon kaikkiin joulu- ja kevätjuhliin. Sanoi, ettei viitsis koko aikaa huolestua siitä, milloin alan taas vollaamaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä liikkistä nähdä lapsi siellä laulamassa vaikka toista taisi vähän enemmän kiinnostaa kaveri siinä vieressä. Ihana poika siellä sulla :)

   Poista
 8. Tosi kiva lahjaidea, sekä käytännöllinen, että kaunis, ovat hoitajat varmasti mielissään!

  VastaaPoista
 9. Todella kivat lahjat olet keksinyt :)
  Varmasti ihana ja ikimuistoinen päivä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.