maanantai 24. maaliskuuta 2014

Treenipäivitys


Kirjoittelin viime kuussa paluustani salille, ja vaikka olen aiheesta ollut täällä blogissa hipihiljaa, niin ne ekat treffit sujuivat hyvin innostavissa merkeissä. Niin innostavissa, että aluksi treffailtiin rauhallisesti pari kolme kertaa viikossa, mutta nyt on vähän kovennettu tahtia ja pyrin tekemään salitreenin viisi kertaa viikossa.
Meidän sali käyttää uusinta HUR-teknologiaa, jonka ansiosta laitteet toimivat muistikortilla, jolle oma ohjelma vastuksineen ja toistoineen on tallennettu. Laitteen voi astettaa nostamaan vastusta mikäli toistoja jaksaakin tehdä enemmän. Jos itse teen normaalin 15 toiston lisäksi kolme toistoa, nousee vastus automaattisesti seuraavaksi treeniksi kilolla. Aika näppärää, sillä tällä tavalla ei pääse lusmuilemaan, vaan kehityksestä saa kaiken hyödyn irti. Lisäksi kun vastukset ovat kortilla muistissa, ei aikaa niiden säätämiseen kulu lainkaan. Treeni on siis tehokasta - myös ajankäytöllisesti.
Treeni on suunniteltu niin, että aikaa sen tekemiseen kuluu vajaat 30 minuuttia. Sen lisäksi lämmittelen kuntopyörällä, teen vähän extravatsoja ja venyttelen kunnolla.

Meidän sali on siis Motoriikka- ja taitoliikuntakeskus Spurtin ihan uusi sali, joka on perustettu nimenomaan sitä ajatusta silmällä pitäen, että koko perhe pääsisi samaan aikaan kuntoilemaan. Eli kun Vee temppuilee jumpassa, me miehen kanssa päästään salille yhdessä. Kivaa sekä ajankäytöllisesti, että siksi, että aikoinaan kävimme miehen kanssa yhdessä paljonkin salilla.Mitään alkumittoja tai kuvia en ottanut, koska tarkoitukseni ei siis ole laihtua tai saada kovasti lisää massaakaan. Haen salilta ennen kaikkea hyvää oloa, energiaa, kivaa yhdessä tekemistä ja vähän helpotusta hartiavaivoihin. Ja joo, eipä haittaisi jos kesän bikinikaudelle saisi vähän lihasta näkyviin. Tällä tiellä ollaan matkalla.

8 kommenttia:

 1. Moikka Saga, anteeksi tämä menee nyt ohi sun kovan treenauksen :) Ahkeraa toimintaa! En tosiaan saanut tilannetta lukija-napin kanssa kuntoon. Olisi kiva kuulla miten saitte homman taas toimimaan? Kiitos paljon! Yritin liittyä myös blogiisi juuri äsken. Pyyntöä ei voitu käsitellä tai jotain sinne päin... ei siis onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan, mulla tosiaan nyt sama ongelma taas päällä, eikä onnistunut syksyllä toiminut Google friend connect -gadgetin poisto ja takaisin lisääminen. Tää näyttää nyt olevan tosiaan laajempi ongelma. Täällä mm. siitä keskustelua. Kovasti tuntuu ihmiset valittavan samaa ongelmaa. https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/blogger/RQK5SuaWTcc
   Harmi ettei musta nyt ollutkaan apua.

   Poista
 2. Kuulostaapa älyttömän hyvältä systeemiltä tuo kuntosalijuttu! En ole ennen moisesta kuullutkaan. Mä käyn kerran viikossa bodypumpissa, sehän nyt ei mitään lihasta kasvata, mutta pitääpähän edes jonkinlaista peruskuntoa yllä.

  VastaaPoista
 3. Enpä ole ennen nähnyt yhtä kodikkaan näköistä kuntosalia! :-) Tuolla on varmasti mukava fiilis treenailla.

  VastaaPoista
 4. Samalla periaatteella mennään. Jumpalla ja salilla kuljen kun se on mukavaa ja saa hyvän fiiliksen, kesäksi olisi haaste itseni kanssa saada reidet ja pakarat bikini kuntoon. Saa nähdä kuinka käy.

  VastaaPoista
 5. Huh tauon jälkeen liikunta tuntuu niin ihanalta! Ainakin seuraavaan aamuun asti ;) Minäkin sain itsestäni ekan pikkupikkuhölkkälenkin tänään irti, siis sitten viime vuoden... ja nyt oli tosiaan 7 kg:n käsipaino ja vaunut tulleet lisää - eikä ole mitkään keveimmät juoksurattaat, joten kesäkuntoon pääsee varmasti äkkiä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.