lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lauantain seuraMepäs vietettiin lauantaipäivää näin jännässä seurassa. Nämä kaverit löytyi Helsingistä Luonnontieteellisestä museosta,  jossa vietettiin kiva päivä ihmetellen dinosaurusten luurankoja, täytettyjä karhuja ja muita eläimiä. 4-vuotias oli aivan pähkinöinä näkemästään, erityisesti kun extempore napattiin pojan serkut vielä mukaan reissuun. 
Samaisten poikien kanssa tuli käytyä Luonnontietellisessä muutama vuosi sitten ja nyt pojat taisivat saada vielä enemmän museosta irti. Ja siellä riitti todellakin ihmeteltävää myös aikuisille. Loistokohde koko perheelle siis. Päivän kruunasi Veen ensimmäinen ratikkamatka, ja lopuksi käytiin vielä syömässä.
Aika jees lauantaipäivä siis. Keväinen Helsinki näytti niin kauniilta, että ihan pieni Helsinki-ikävä nousi pintaan. Onneksi matka ei ole pitkä ja seuraava Helsinki-päivä jo suunnitteilla.

Nyt palju tulilla ja rentoa lauantai-illan viettoa luvassa täällä. Toivottavasti myös siellä.


5 kommenttia:

 1. Varmasti jännittävä ja mielenkiintoinen kohde koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Luonnontieteellinen museo on ihana paikka. Opiskeluaikana istuin siellä piirtämässä eläimiä ja kerran yksi lapsukainen kurkki selkäni takaa kun piirustin jänistä ja tokaisi: Ahaa, hän jäljentää! Eläimet on laitettu upeasti esille omiin maisemiinsa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Me käytiin tuolla viime kesänä ja oli kyllä kiva paikka. lapset tykkäs!

  VastaaPoista
 4. Kuulosti kivalta päivältä :) Mä niin odotan, että pääsen oman ipanan kanssa touhuumaan kaikkea tollasta.

  VastaaPoista
 5. Luonnontieteellinen on kyllä ihanan mielenkiintoinen paikka, aikuisellekin. :-) Mä oon kans yrittänyt valokuvata siellä näytteillä olevia eläimiä ja luurankoja. Heijastavat lasivitriinit ja hämärä ympäristö tuottaa tosin enemmän epäonnistuneita, kuin onnistuneita kuvia. :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.