torstai 6. maaliskuuta 2014

Pelargoneista aloitettiinVuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen. Asia, jota olin pyöritellyt päässäni jo vaikka kuinka pitkään. Hannailin blogin aloittamista, mutta sitten kun aloitin, tiesin heti, että tästä tulee rakas harrastukseni. Ja sitä se onkin. Mausteena kaikki te ihanat ihmiset siellä, jotka käytte lukemassa blogiani ja erityisesti te, jotka jaksatte kommentoida jotakin, jättää oman käyntikorttinne. Te olette tämän blogin sielu, syyni kirjoittaa ja kuvata. Teitä haluan kiittää.
Jos siellä on lukijoita, joita on oma blogi, jota en jostain syystä ole löytynyt, niin olisi hauskaa jos linkkaisitte sen vaikka tähän kommenttiosioon. Uusia kivoja blogeja on aina hauska löytää.

Niin, ja siihen alkuun. Pelargoneista kaikki lähti liikkeelle. Pienestä harrastuksestani, joka valtaa aina vaan isompaa osaa talvisin autotallista ja keväisin kodin ikkunalaudoilta. Nämä pienokaiset ovat talvehtineet autotallissa hyvin, taaskin aika unohdettuina ja hyvin vähällä kastelulla. Kiva huomata, että ne taaskin sisään päästyään sekä vettä ja valoa saatuaan, jaksavat lähteä kasvuun. Sitkeitä sissejä.
Viime vuoden maaliskuisista pelargoneista voi käydä lukemassa täältä. Viime vuonna pelargonien kasvu oli pidemmällä ja muutama kukkakin ihailtavana. Mutta kyllä nämäkin tästä kasvavat.16 kommenttia:

 1. Wau! Mulla kukki pelargoniat vielä joulukuussakin kuistilla kun oli niin lämmin syksy. Hieman koomista kun oli hyasintit ja pelakuut rinnakkain, mutta arvaas vaan sainkos tapettua ne tuossa joku aika sitten..No, kohta niitä varmasti saa taas myymälästä..

  VastaaPoista
 2. Onnea kuluneesta blogivuodesta, hyvin olet tänne solahtanut. Mukava tunne saada edes osa pelaguista elämään talven yli. Minullakin on neljä urheaa aloittelemassa nyt uutta kautta työhuoneen ikkunalla.

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotis blogillesi ja monen monta lisää vuotta toivottaen!
  Pian pelargoonisi taas kukkivat kauneimmin kuin koskaan, niissä on jo hyvät alut jatkolle.
  Vaikka itse olen harrastanut tätä bloggailua näinkin usean vuoden ajan kuin mitä olen, niin vielä nyt sain uusia lukijoita, eivät kuulema olleet löytäneet aikaisemmin:)

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi♥
  Itse en ole vielä saanut pelakuille edes vaihdettua multia...tuolla ne alakerran varaston pisukuisilla ikkunoilla on. Pitäsi...pitäisi..:))

  VastaaPoista
 5. Onnea blogillesi! Ihanan inspiroivia juttuja ja kuvia täältä on löytynyt vuoden varrella. Monesti olen niitä uudelleen kaivellut kun tullut mieleen, että täällähän oli juttu siitä tai sellainen kuva :)
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! Kiva kun olet täällä meidän kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Onnea taaperoikäiselle blogillesi! Kiva kun aloitit :O)

  VastaaPoista
 8. Ihku harrastus! Multa puuttuu vaan se tila... Mutta seuraanpa sinun kasvatustasi!

  VastaaPoista
 9. Onnea yksivuotiaalle blogille! Ihania vihreitä sävyjä noissa lehdissä.

  VastaaPoista
 10. Onnea yksveelle! :) Toivottavasti vuosia on tulossa paljon lisää. Mun Mårbackassa on jo nuppuja. Se näyttääkin parhaimmalta talvisäilytyksen jälkeen. Pari joudun varmaan heivaamaan sittenkin kompostiin, kun niissä ei ala näkyä elonmerkkejä. Jos on antaa jotain hoitovinkkejä, niin otan ilolla vastaan.

  VastaaPoista
 11. Onnea blogille! Niin jä tietty kiitos kun kirjoitat. Ihan totta, ihan liian harvoin tulee kommentoitua.... :-)

  VastaaPoista
 12. Onnea, onnea! <3 Tosiaan hauska sattuma tuo minun poika ja sinun blogi. :D

  VastaaPoista
 13. Onnea!! :-)

  Pidän myös kovasti pelargonioista ja ajattelin niitä yrittää kasvattaa pistokkaista..saas nähdä mitä tulee ;-)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut1-vuotiaalle blogillesi! Selvästi on jo kevättä ilmassa.

  VastaaPoista
 15. Miullekin pelakuut ovat rakkaita. <3

  Autotalli onkin tosi hyvä paikka niille. Meillä on liian lämmin vintti jossa ne talvella kärsivät ja kaksi erikoista pelakuuta kuoli. Snif... Siun kukat näyttävät hyville. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.