keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Yöllä satoi jäätäEi ollut lapsen riemulla rajoja, kun aamun valjetessa maa oli peittynyt valkeaan tiiviiseen kuuraan. Jääkiteiden peittämällä nurmikolla oli päästävä heti juoksemaan ja pitipä hippuja koskea sormellakin. Vaikeaa oli ymmärtää kun jää päivän mittaan suli, mutta onneksi jäljelle jäi kuulas syyspäivä.Jäiset aamut antavat lupauksia siitä, että aluillaan olevaa pimeyttä ei kestetä turhaan. Luvassa on valkoista valoa, josta ainakin meidän perheessä nauttivat ihan kaikki.

12 kommenttia:

 1. Kun itsekin valokuvailen paljon, niin ihan mielenkiinnosta kysyn että minkälaista kameraa sä käytät? :-) Oma on jo montamonta vuotta vanha Sony Alpha järkkäri, mutta oon edelleen siihen ihan rakastunut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Nikon D 80. Sekin on useamman vuoden vanha, mutta ei ole sen kaikki salat vielä avautuneet mulle. Oikein näppärä peli kaikinpuolin.

   Poista
  2. Mullakin on toi kameran tekniikka vielä aika hakusessa. Kuvaan yleensä puoliautomaatti-ohjelmalla. Ehkä joskus opin hyödyntämään kameran kaikkia hienouksia.

   Poista
  3. Joo pitäisi kyllä ottaa ja opetella kameran käyttö ihan kunnolla. Kun silläkin voi vaikka mitä tehdä.

   Poista
 2. Kaunista! Syksykin on ihana vuodenaika :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kuvia sinulla! Näitä kun katsoo, niin tuntee kuuraisten aamujen tuoksun. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille. Syksyssä todella on puolensa. Nyt taitaa kyllä kuuraiset aamut olla ohi vähäksi aikaa ja kuraa luvassa tilalle.

  VastaaPoista
 5. Syksyssä on monta kaunista puolta pimeydestä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on :) Ja se on kyllä viime aikoina näyttänyt ne hyvät puolensa oikein kunnolla.

   Poista
 6. Meillä oli kans tänään maa ensi kertaa kuurassa. Eikä tullut edes mieleen pyöräilevä koululainen, ennenkuin tyhttö iltapäivällä sanoi, ettei kaveri enää saanut pyöräillä kouluun -hmmm. No nyt on säännöt kuura-aamuihin. Ovat kauniita - vaan myös liukkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukas keli on kyllä niitä huonoja puolia. Kohta saa etsiä liukkaan kelit kengätkin taas jalkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi.