torstai 31. lokakuuta 2013

Kodin värit

Olen aika lusmuilija näiden blogeissa kiertävien haasteiden kanssa, mutta tähän Tarja's Snowlandista saamaani haasteeseen päätin tarttua, aika viiveellä kuitenkin.
Värit, tai oikeastaan niiden yhteen sointuminen, ovat minulle sisustuksessa ehkä niitä kaikkein tärkeimpiä asioita. Toisaalta pidän väreistä ja yhdistelen niitä mielelläni, toisaalta taas nautin harmoniasta ja värien sopusoinnusta.
Ihan täysin en tietokoneen kaikkia värinmääritelmiä allekirjoita, mutta kivasti tuo antaa suuntaa. Lattian hyvinkin punaiseen taittava ruskea pyrkii ottamaan valtaa näissä kuvissa ja ohjelma tuntuu löytävän siitä eri sävyjä auringonvalon mukaan. Lattia onkin kodissamme sellainen asia, jonka vaihtamista olen pyöritellyt mielessä jo kauan. Projektina se on kuitenkin sen verran suuritöinen, ja koska en edes tiedä minkälainen lattia minua pitkässä juoksussa miellyttäisi, on sen uusiminen jäänyt. Osansa tekevät myös neljä koiraamme, joiden tassut kynsineen eivät ole parketin ylimpiä ystäviä.

Koska haaste on kiertänyt blogeissa aika paljon kesän ja syksyn aikana, en sitä nyt jaa kenellekään erityisesti. Jos kodin värikartta kiinnostaa, niin nappaa haaste ja käy leikkimässä Chip it -ohjelmalla. Aikaa saa kulumaan.

2 kommenttia:

  1. Haa! Meillä on samansävyinen värimaailma. =) Siis pidän kaikista noista siun väreistäsi sitronellaa lukuunottamatta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä muuten tiedä mistä ohjelma tuon sitronellan nappasi. Varmaankin tuosta auringonpaisteessa olevasta jakkarasta. Mutta hauska ohjelma.

      Poista

Kiitos kommentistasi.