keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Meren äärellä
Eilen vietimme usvaisen ja vähän sateisenkin iltapäivän ystävän kanssa meren rannalla kävellen. Joka kerta meren läheisyydessä minut valtaa sama toisaalta tyyni olo, toisaalta lapsenomainen innokkuus. Meren rannalla on hyvä olla. Meri on kaunis usvaisena, hieman surumielinen, mutta valloittava.
Aiemmin asuessamme muutaman kilometrin päässä merestä, lenkit merenrannannassa olivat arkipäivää. Nykyään matka on pidempi, muttei kuitenkaan niin pitkä, että lähtemisen pitäisi olla ylivoimaista. Taidan vähän kaivata meren lähellä asumista. Onneksi sinne kuitenkin pääsee, ja muistaahan sitä arvostaa enemmän kun sen näkeminen ei ole jokapäiväistä.
Ruska taitaa olla nyt upeimmillaan ja sen kyllä huomaa. Mielessä pyörii monia ajatuksia, miten noita upean värikkäitä lehtiä voisi hyödyntää. On siis kerättävä niitä talteen talven varalle.15 kommenttia:

 1. Kauniita syksyisiä kuvia. :) Nyt on kyllä luonto upeissa väreissä. Täytyy itsekin tehdä tänään kävelylenkki ja ihastella ruskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kyllä ottaa kaikki irti väreistä. Kohta se taitaa olla harmaata aamusta iltaan.

   Poista
 2. Kyllä meri aina on hieno ja tunnelma meren rannalla.
  Niin kaunista ruskaa on kuvissasi, siinä yhdessä kuvassa on maa kuin väritetty oikein voimakkaasti, upean näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren rannalla on aina ihan omanlainen fiiliksensä. Ja nyt oli vielä väritkin bonuksena :)

   Poista
 3. Huikeita värejä ja sävyjä. Aivan ihania kuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Luonnon näytelmää parhaimmillaan.

   Poista
 4. Hienoja kuvia!
  Meilläkin oli pihalla niiiiiiiin sumuista, että ei ollut minkäälaista tietoa vastarannasta :) Lisäksi illalla oli hurja myrsky. En vain millaan voinut mennä kuvailemaan se sekaan vaikka hienoltahan se näytti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merellisessä maisemissa on nautinto suuri. Ihastuttavat kuvat ja kirjoitat just kuin ajattelen. Kalliot kivet kaikki...väreineen. Itsekkin käyn kerran kahdesti meren äärellä. Myös metsässä kävely on nautittavaa.

   Poista
  2. Kiitos Aino-Kaisa ja Sirkka. Meressä on hienoa juuri se tietty arvaamattomuuskin. Välillä on vain pysyttävä pois. Metsässä tulee nykyään käytyä joka päivä. Siellä on taas omat hienoutensa.

   Poista
 5. Upeita kuvia! Miten ihanasti toteutettu tuo kolmanneksi alimman kuvan istutukset ja nurmikko. Aaltoileva reuna ja puiden alusta ihan liekehtii ruskan sävyissä! Meren lähellä on hyvä olla <3 En voisi varmaan koskaan muuttaa pois rannikolta, olisi jotenkin vajavainen ja levoton olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa istutusaluetta ihailin. On varmaan parhaimmillaan näin syksyllä. Se todella näytti liekehtivältä.

   Poista
 6. Meillä meri on niin lähellä, että sen rannalle suuntautuu lenkki melkein jokapäivä. Koirakin rakastaa merenrantaa, sen ääniä ja tuoksuja. Itsestäni ihaninta on se, kun keväällä jäät lähtevät ja meren tuoksu tulvahtaa vastaan ensimmäisiä kertoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuoksua kun olisin saanut purkkiin kotiin vietäväksi, niin olisin ottanut. Jäiden lähtöä tuli silloin ennen aina ihailtua. Se rätinä ja odottava tunnelma :)

   Poista
 7. Tulin vastavierailulle, upeita syyskuvia olet ottanut! <3 itsekin kaipaan merta nyt, kun asun sisämaassa, ennen lenkki merenrannassa oli arkipäivää, nykyisin harvinaista herkkua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.