keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Yksinkertaista kauneuttaIhailen koiranputken kauneutta vuodenajasta riippumatta. Kesällä niiden kukka on kaikessa kauneudessaan ja yksinkertaisuudessaan kuin pitsiä. Talvella kuivuneiden kukintojen saadessa ylleen jääreunukset, ne kimaltevat kilpaa auringon kanssa. Ne pilkistävät lumihangesta kauniissa muodossaan. Nyt syksyllä ne ovat vähän unohdetun näköisiä yhä harmaantuvilla tienpientareilla, mutta kauniita yhtä kaikki.
Koiranputkeä näkyy jonkun verran sisustuksissa, tapeteissa ja tekstiileissä. Eikä ihme. Mielestäni sen on hurmaavan kaunis pyöreine muotoineen ja luonnollisine väreineen. Taitoin putkia maljakkoon olohuoneeseen ja mielestäni ne sopivatkin oikein kivasti harmaata seinää vasten. Auringonpaisteessa kaikki näyttää hyvältä.
12 kommenttia:

 1. Enpä ole ennen katsellut koiranputkea sillä silmällä, mutta kaunis se on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kauniita kuvia myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta siinä on juurikin jotain yksinkertaisen ja karun kaunista :)

   Poista
 2. Näyttääpä tosi kauniilta myös sisätiloissa! Omaan silmään on vain pistänyt koiranputki silloin, kun se on kovan pakkasen myötä peittynyt kuuraan ja aurinko laittaa sen kauniisti kimaltelemaan. Niin ja todella kiva tuo teidän seinä! Itse olen ajatellut omaan kotiin samanlaista. Miten olette sen toteuttaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuurassa oleva koiranputki on kyllä kaikkein kaunein. Sitä on vaan vähän hankala saada sisätiloihin :) Tuo meidän seinä on tehty Tikkurilan Tunto maalilla, johon rakastuin ihan täysin. Vetelin pensselillä vain seinään epätasaisesti ja niin, että pohjamaali paistaa paikoitellen läpi. Sillä tehdessä vain mielikuvitus on rajana. Täältä voi käydä katsomassa vähän enemmän tuota seinää http://niittykulma.blogspot.fi/2013/09/the-seina-ja-syksy-kukissa.html

   Poista
 3. Mä tykkään myös koiranputkesta, se on joka vuodenaikana kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harva kukka on sellainen, joka säilyttää kauneutensa koko vuoden läpi :)

   Poista
 4. Yksinkertainen on usein kaunista. Selkeät muodot jotenkin rauhoittavat mieltä. Tykkään koiranputkista kanssa sekä kesällä että kuihtuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun kaikki yksinkertainen miellyttää itseäni kovin, niin tämä koiranputki menee kyllä siihen hyvin.

   Poista
 5. Oli pakko vielä kirjoittaa sinulle tähän, kun törmäsin RAW desing blogissa tähän koiranputkitapettiin ja tulit mieleeni. En tiedä seuraatko tätä blogia, mutta kurkkaappas katsomaan :) http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/10/visiting-mimmus-home.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, oli muuten tosi hieno tapetti.

   Poista

Kiitos kommentistasi.