maanantai 16. joulukuuta 2013

Käärimisiä


Tuntuu kuin meidän perheen kalenterista olisi kokonaan hävinnyt muutama päivä. Kuume on kohoillut itse kullakin neljän kympin korkeuksille ja olo on ollut sen mukainen. Itse olen toistaiseksi säästynyt pahimmalta kuumeelta, mutta mies on on maannut tokkurassa loppuviikosta asti. Eipä ole meidän perhe ennen näin kipeänä ollut.
Nelijalkaisten energiaa ei ihmisten sairastaminen tietenkään ole hillinnyt. Kaikeksi epäonneksi viime viikon myrskyn osittain kaatama aita makasi eilen vielä surkeana maassa, samoin kuin voimaton mies sohvalla.
Kartoitettiin vaihtoehdot ja nähtiin mielessämme jo tilanne, jossa kukaan ei ole kunnossa käydäkseen koirien kanssa lenkillä, eikä niitä voisi laskea vapaaksi pihallekaan. Nice.
Pussillinen nauloja ja repullinen tahdonvoimaa, ja niin vain sain lyötyä muutamat tolpat maahan ja nostettua, korjattua ja kiinnitettyä kuusi aitaelementtiä paikalleen, sivuttaisessa lumituiskussa tietenkin. Lopputuloksena vinkuva hengitys, älyhieno aita ja mielenrauha.
Nyt olen vain ja ainoastaan onnellinen siitä, että jouluasiat on jo niin pitkälle hoidettuna. Me voidaan nyt rauhassa sairastaa vaikka koko viikko ja olla iskussa pukin saapuessa. Kuvituksena kuvia viime viikon paperiin käärimishommista, ajalta jolloin voimia joulupuuhasteluun oli.
Nyt kääräisen itseni taas viltin sisään sohvalle, pysykäähän te terveinä.







18 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania paketteja. =) Miekin olin eilen samoissa lahjustenkäärimistouhussa. Pitääkin kuvata ne kun tuolla vielä kaikki ovat paikalla eikä tontut ole kuljettaneet niitä eteenpäin.

  Olipa onni että senveran oli voimia jotta saitte aidan paikoilleen.

  Nyt vaan lepoa ja juomista ja lepoa ja ehkä leffoja ja sit taas lepia... <3

  Toivon sydämestä jotta itsekukin teistä paranisi. Jaksuja. Voimia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Aita kyllä helpottaa nyt kovasti, vaikka olo ei niinkään.

   Poista
 2. Onneksi ehdit kääriä joululahjat ajoissa, jaksoit tehdä niistä todella kauniita. Toivotaan, että tauti hellittää ajoissa ja ehditte nauttimaan joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se hyvä puoli, että joulusta ei tartte stressata, eikä kyllä jaksaiskaan.

   Poista
 3. Niin kauniita ovat pakettisi.
  Toivon oikein pikaista paranemista teille kaikille.
  Blogissani on sinulle tunnustus. Käy hakemassa sitten kun jaksat taas kääräistä itsesi esille sieltä viltin sisältä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita paketteja! Pikaista parempaa vointia teille sinne kaikille, itse kärsin jo neljättä viikkoa jatkuvasta yskästä, joka valvottaa erityisesti öisin...huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kuulosta kivalta neljä viikkoa kestävä yskäkään :( Paranemisia sinnekin.

   Poista
 5. Kauniita paketteja syntyikin, ja olet sä vaan aikamoinen nainen, kun sait aidan itse korjattua!
  Koittakahan parannella itseänne!
  Hyvää Joulun odotusta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä hurjan tyytyväinen kun se nousi siinä olotilassa ylös. Nyt ei enää nousiskaan :(

   Poista
  2. Voi että hurjalta kuulostaa ja että aitakin otti ja kaatui! Asutteko kaukanakin naapureista, jospa he olisivat tulleet apuun. Onneksi se on nyt tolpillaan ja sitä samaa toivon, että pian olisivat kaikki toisetkin. Yleensä korkea kuume lähtee pois piankin ja sitten olo on tietysti vielä hutera jonkin aikaa. Nyt vaan rauhallisesti niinkuin se joulun aika yleensä otetaankin. Voimia <3

   Poista
  3. Juu kyllä varmasti oltaisiin saatu apujakin, mutta päätin kokeilla ja hyvinhän siinä kävi. Mies edelleen kipeänä, muut jo onneksi parempana. Viime hetken jouluasiat kuntoon ja sitten se on joulu :)

   Poista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus
  http://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/2013/12/tunnustus-ja-aikaansaamattomuutta.html

  VastaaPoista
 7. Kivaa tuo lintupaperi,mistä se on peräisin :) ?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.