perjantai 20. joulukuuta 2013

JoulumaaMeillä aletaan pikkuhiljaa palailemaan ärhäkän taudin jälkeen normaaleihin kuvioihin. Tai no, miehellä pöpö yltyi se verran pahaksi, että joulu menee superrauhallisissa merkeissä. Mutta kerkesin siis blogin pariin fiilistelemään viimeiset päivät ennen joulua.
Meillä on nyt kaappi täynnä ruokaa, siivottu koti, paljon kynttilöitä ja valkoisia kukkia. Joulu olisi oikeastaan aika valmis. Aikaa buustata pienen pojan joulun odotus uusin lukuihin. Neljävuotiaan joulun odotus kun on aika intensiivistä muutenkin.
Nyt kun oma olo on helpottanut, sain aikaiseksi luoda minikasvihuoneeseen pienen joulumaan. Lunta ei tässäkään joulumaassa ole, eikä siitä taida olla toivettakaan täksi jouluksi. Onneksi muut asiat tekevät joulun.


14 kommenttia:

 1. Onpas hauskasti toteutettu joulumaa :) Hmmm, mistäköhän löytyisi vielä yksi minuakvaario...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo akvaarioonhan tämä syntyisi myös hyvin. Tai ihan vaikka lasitölkkiin pienempänä versiona.

   Poista
 2. Kiva idea! Hyvä, että olette jo toipumassa taudista. On kyllä kieltämättä ollut ärhäkkä. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sinnekin, vaikka ette omassa kodissa saa sitä viettääkään. Mahtavaa kun on vihdoin normaali olo :)

   Poista
 3. Lämpöinen joulutoivotus Kulmalta! Jostain syystä en päässyt kirjautumaan lukijaksi, yritän myöhemmin uudelleen. Facebookissa kävin kovasti tykkäämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Googlella on joku ongelma ja lukijaksi kirjautuminen ei minulla nyt onnistu. Asiaa selvitellään ja ilmoittelen kun se taas onnistuu.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Poika käy joka päivä muuttamassa tonttuja eri paikkoihin, niin on muuttuva joulumaa :)

   Poista
 5. Kekseliäs paikka joulumaalle. 4-vuotiaan kanssa pääsee aikuisetkin nauttimaan joulusta, lapselle joulu on niin todellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä lapset nostattaa joulun fiiliksen ihan uudelle tasolle. Niin lapsia vielä, että kaikki tarinatkin menee täydestä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi.