sunnuntai 18. elokuuta 2013

Asunnot kierrossaViikonloppuna tehtiin asia, jonka tekemistä ei olla aiemmin tajuttu ollenkaan. Vaihdettiin äidin kanssa asuntoja viikonlopuksi. Näppärää: V sai olla kotona plus tietenkin meillä oli samalla koiravahti, ja me miehen kanssa päästiin juhlimaan oikein Helsinkiin asti. Viime visiitistä Helsingin yöelämässä onkin aikaa.
Oli ihanaa olla kaupungissa, ihmisten ympäröimänä. Tuntea kaupungin syke ja nähdä yöllä kaupungin valot ja kuulla kerran niin tutut äänet, jotka myöhemmin ovat vaihtuneet kukon kiekumiseen ja traktorin pärinään.
Olo oli kuin suuremmallekin matkalle lähtiessä ja näppärä kaksio Helsingissä tuntui suorastaa hotellilta, mutta toisaalta taas kodilta, sillä olemme miehen kanssa asustelleet samassa asunnossa ennen tänne muuttoa. Kaipaan välillä viikonloppuvisiittejä ihmisten ilmoille, mutta kotiinkin on kiva palata.
Ensi viikolla meillä totutellaankin uuteen, kun V aloittaa päiväkodissa ja itselläni alkavat uudet työkuviot. Rentouttava viikonloppu oli siis paikallaan.
7 kommenttia:

 1. Aika kiva idea vaihtaa asuntoja vaikkapa viikonlopun ajaksi. Harmi, ettei ole sukulaisia missään mielenkiintoisessa kaupungissa.

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea vaihtaa asuntoja noin!

  Meilläkin on meneillään toinen viikko uutta arkea ja mulla ihan uutta työtä. Täytyy sanoa, että viikonloppu todella tuntui VIIKONLOPULTA :)

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska asunnonvaihto. Aloin heti miettiä, kenen kanssa vois vaihtaa? :)

  Kieltämättä kaupungin syke joskkus kiehtoo, vaikka maalla onkin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kaikki vaan asuntoja vaihtelemaan. Olo on vieläkin kuin pidemmälläkin lomalla olleella :)

  VastaaPoista
 5. Mekin vaihdettiin joskus kauan sitten miehen siskon kanssa koteja viikonlopuksi. He saivat lapsensa mummolaan ja pääsivät kahdestaan meidän vanhaan kotiin, ja me saatiin "lomaa" kolmisin. Täytyykin muistaa tää juttu taas myöhemmin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.