lauantai 14. syyskuuta 2013

The seinä ja syksy kukissaMaalausprojekti levisi olohuoneeseen ja pääsin taas leikkimään vähän Tikkurilan Tunto maalilla. Se on vaan yksinkertaisesti ihana maali. Pääsee taiteilemaan oikein kunnolla ja kättensä jäljen näkee heti. Sopivan rouheaa ja vähän boheemia.
Seuraksi yksinkertaiset taulut ja se on siinä. Nyt kaipaan ympärilleni selkeitä linjoja ja vähän graafistakin ilmettä. Mattoja huomaan kaipaavani nyt ilmojen viilentyessä kovastikin, mutta niitä joudun vielä odottamaan hieman sisälle pissailevan koiranpennun vuoksi. No, tuntuvat varmasti erityisen mukavilta sitten kun saan ne levittää lattioille.Eilen tuli ostettua myös syksyn ensimmäiset callunat. Nyt on terassi taas tässä vuodenajassa.
8 kommenttia:

 1. Ihana toi seinä! Mun tulee aina kauhee sisustus into, kun käyn täällä sun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin siitä tuli tosi kiva. Mutta nyt täytyy toppuutella itseään, ettei koko taloa tule maalattua samalla maalilla. Onneksi se nyt loppuikin.

   Poista
 2. Kaunis tuo ruukkuasetelma. Tässä tulee vähän huono omatunto, kun ei ole oikein ehtinyt itse yhtään ympäristöään kaunistaa. :) Suht vaivattomastihan tuo onnistuisi, joten kiva, kun tämä postaus muistutti siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi. Muutama calluna tekee jo ihmeitä. Riivin osan kesäkukista pois ja heti tuli syksyisempi fiilis.

   Poista
 3. Seinästä tuli oikein hieno ja sisustus on ainakin minusta mukavan selkeä, mutta ei kuitenkaan liian kylmänoloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo selkeyttä tarvitsen nyt kesän kaikkien pitsihörsellyksien jälkeen. Kaikkeen turtuu, jos sitä liikaa on.

   Poista
 4. On kyllä upea tämä seinä! En edes tiennyt tälläisen maalin olemassa olosta, vaan ajattelin, että alle joutuu vetämään jonkun rouhean tasoitteen tms. massan. Olen suunnitellut tämän tyyppistä seinään myös meidän kotiin ja helpottavaa kuulla, että se on näin helppoa! :) Millä teit "kuvioinnin"? Oliko sinulla erikseen joku lasta tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä juuri niin helppo kuin miltä kuulostaa. Maalin voi nostaa lastalla tai telalla seinälle, mutta mä sudin sen ihan vaan suht isolla pensselillä. Maali on siis itsessään paksuhkoa ja mitä enemmän sitä seinälle laittaa, sitä näkyvämpää kuviopintaa saa. Tikkurilan sivuilla oli erilaisia ohjeita.

   Poista

Kiitos kommentistasi.