sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Auringon keltaistaKatselin jo keväällä Veen kulahtanutta ja kolhuista Tripp Trapp -tuolia ja mietin maalaavani sen. Kysellessäni pojalta, mikä olisi kiva väri tuolille, vastaus oli suora "auringon värinen". Koska keltainen ei oikein istunut kesän hempeilyvärien kaveriksi, maalaaminen jäi muhimaan.Kesällä maalasin tuolin kuitenkin keltaiseksi ja pitkin kesän loppua keittiöön on kertynyt valkoisen ja mustan kaveriksi muutakin keltaista.
Ja kyllähän se keltainen tuo palasen aurinkoa sisälle ja piristää värimaailmaltaan yhä tummenevaa kotiamme. Että kyllä se poika tiesi.
6 kommenttia:

 1. Ei yhtään hullumpi idea pieneltä pojalta. Tuollaisen määrän keltaista kodissa sietää hyvin ja ihan kivan piristusruiskeen nuo pienet "aurinkoiset" kotiisi antavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en kyllä missään nimessä laittaisi keltaista suurille pinnoille. Mutta tällaiset pienet näyttää nyt ihan kivoilta.

   Poista
  2. Kyllä lapsen suusta totuus tulee! Todella hyvin sopii keltainen sävy kotiinne, tuli niin aurinkoinen olo. Kauniin raikkaan oloinen väriyhdistelmä tummanpuhuvan ja valkoisen kanssa.
   Sinulla on niin siistiä siellä ja keittiö on todella kaunis. Pienet mosaiikkilaatat on persoonallisesti laitettu ja näyttävät tosi upeilta. Mustavalkoinen raita verho sopii täydellisesti. Limoncellot taulussa ja kulhossa sopivat just näin lähekkäin:)

   Poista
  3. Kiitos Sirkka. Nyt alkaa olemaan sen näköistä kun olen tavoitellutkin. Kelpaa viettää näitä sadeiltoja sisätiloissa :)

   Poista
 2. Olen palannut näihin keittiökuviin jo moneen kertaan. Silmät oikein ahmivat tuota kirkasta keltaista auringonväriä. Ehkäpä sen seurauksena huomasin kuinka tänään ostoskoriin eksyi keltainen koristepaprika joka keittiön pöydänkulmalta löysi paikkansa :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että kuvat inspiroivat. Mullekin käy usein niin, että jostain blogista jää jonnekin alitajuntaan muhimaan jotain ja sitten huomaan laittavani itsekin saman tyylistä. Näin se toimii.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.