sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Juhlaväsy


Pojan 4-vuotisjuhlat on nyt juhlittu viikonlopun aikana ja sankari väsynyt, mutta onnellinen. Jonkinlaisena teeman olivat paloautot, sillä niitä löytyi sekä sankarin paidasta, viiristä että kakusta. V halusi siis paloautokakun, joka suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä anopin ja äitini kanssa. Ja taidettiin välillä konsultoida miestäkin.
Sankari oli kakkuun tyytyväinen ja juhlat onnistuivat hyvin. 



Lahjaksi saatua moottirivenettä oli heti päästävä testaamaan paljussa ja illalla palju olikin täynnä polskivia pikkupoikia.
Se niistä juhlista ja huomenna luvassa jotain ihan muuta.



8 kommenttia:

  1. Vautsi, todella hieno kakku ja hauska idea nuo Domino-tikkarit! Ja kylläpä on hieno vene : ) Poikani osti ihan tuollaisen samanlaisen veneen itse omilla rahoillaan muistaakseni 6-vuotiaana ja kyllä se oli rakas aarre, ja on vieläkin toki säilytyksessä mökillä. Matkustamoon mahtuu hyvin vaikkapa Lego-ukkelit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Hyvä vinkki nuo Lego-ukot, täytyypä vinkata. Meilläkin lähtee vene mökille järvikäyttöön, vähän liian pieni tuo palju, vaikka jaksoi tuo siinäkin ajella varmaan toista tuntia eilen. Täytyy varmaan tehdä mökille käynti ihan vaan, että pääsee ajelemaan ennen ensi kesää järveenkin.

    VastaaPoista
  3. Vautsi mikä kakku ja saanen varastaa ideasi noista domino tikkareista?!;D Samalla idealla olen itse tehnyt monena vuonna vaahtokarkeista vartaita isoon lasi maljaan!
    Kiinnitin heti huomion tuohon teidän paljuun tietysti!! Mitä materiaalia tuo teillä on sisäpinnaltaan? Onko ollut helppo pitää puhtaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dominotikkarit käyttöön vaan, maistui muuten paaaljon paremmalle näin kuin vaan tylsästi kulhosta :)
      Paljun sisäpinta on muovia ja superhelppo pitää puhtaana. Vedellä suihkuteltu ja juuriharjalla ja yleispesuaineella olen harjaillut jos vesi ollut kesällä pidempään. Hankittiin se viime keväänä, että nyt on vasta eka talvi edessä. Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä hankintaan, että suosittelen :)

      Poista
  4. Hei Saga, ihana paloautoteema. Nyt olisi Chip It -värilastuilua tyrkyllä ja tarjolla:

    http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/09/anna-varihullulle-varipalettikone.html

    Haastan sinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttipä hauskalta haasteelta. Tähän pitääkin nyt paneutua oikein kunnolla. Kiitokset.

      Poista
  5. Mä en tajua näitä bloggareiden kakkuja.... Mä oon hyvä leipomaan ja askartelemaan, mutta toi koristelu menee yli hilseen. Mä ratkaisin toiveen turtles kakusta tytön 5-vee synttäreillä laittamalla turtles ukon suklaakakun päälle. Kuvia en edes kehtaa laittaa blogiin :D Meillä oli synttärin vol 1 sunnuntaina ja tänään on illalla vielä kaveri synttärit. Mä olen ihan kuoleman väsynyt aina näistä synttäreistä. Muiden blogeissa ne näyttää niin kevyesti vetäistyltä vaikka tarjoilut ja leikit on huippuluokkaa. No onneksi sullakin oli synttäri väsy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turtles-ukko kakun päällä kuulostaa just hyvältä. Lapset kun on onnellisia kuitenkin niin vähästä. Meilläkin tärkeintä oli, että paloautokakussa oli rekisterikilpi :) Ja se nyt oli helppo toteuttaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi.