perjantai 23. tammikuuta 2015

HuonerulettiPienimuotoisen huoneruletin jälkeen työhuone muutti yläkertaan. Yläkerran parvekkeellinen huone sai raikastuksen vaalealla maalilla. Muuten siellä ei sitten tapahtunutkaan muuta kuin että huoneeseen roudattiin työpiste alakerrasta, sekä sohva ja senkki muualta yläkerrasta. Verhot ja mattokin ovat suoraan vanhasta työhuoneesta.
Lopputuloksena on aika avara huone, jonka seinille en ole raaskinut laittaa mitään. Todennäköisesti nakuttelen seinille aikalailla saman taulukollaasin kuin joka alakerran työhuoneessa oli, mutta nautin nyt vielä hetken vaaleista koskemattomista seinistä.


Tuon sohvan tilalle ja sille puolta huonetta olisi jossain vaiheessa tarkoitus hommata painonnostolaitteet. Mittailun jälkeen todettiin, että saadaan nämä kaksi toimintoa yhdistettyä helposti yhteen huoneeseen. Halu treenaamiseen olisi taas tauon jälkeen kova ja ajankäytöllisesti kaikkein tehokkainta tässä elämäntilanteessa tietysti olisi, jos sen voisi tehdä kotona. Nykyään kun on aika kivasti tarjolla erilaisia kuntolaitteita pieniin tiloihin ja ihan kohtuulliseen hintaan.
Pinkki oli siis siinäkin mielessä huoneelle hyvä värivalinta, että mielestäni kuntoiluhuoneena toimivan huoneen on oltava energisella linjalla värivalintojenkin kanssa.6 kommenttia:

 1. Niin kauniit värit tuossa räsymatossa. Olen aivan heikkona räsymattoihin ja kirppareitakin kierrän niiden toivossa. Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis tosiaan tuo matto ja räväkkä väri hormin peittona:) Ihailen ihmisiä, jotka osaavat käyttää värejä!! Itse olen niin arka ja valitsen aina ne pliisut beigen sävyt:(

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo työpöytä, oletko itse tuunannut sen mustavalkoiseksi?

  VastaaPoista
 4. Tosi valoisa ja avara työhuone. Siellä on mukava sitten jumpatakin, kun oven saa auki ja raitista ilmaa sisään. Jännä, miten sitä haluaa aina hetken nauttia puhtaista seinistä. Kun antaa itsensä niihin tottua, tulee aika, jolloin taas tulee tauluja naputeltua seinille. Muutenkin huoneiden ja huonekalujen järjesteleminen on mukavaa vaihtelua.

  VastaaPoista
 5. Oi, olisipa itselläkin oma työhuone :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa virkistävältä ja järkevältä muutokselta! :) Kotikuntoilua on yritetty täälläkin startata, mutta vaaka ei meinaa sitä uskoa, heh. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.