sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunnuntaiherkut

Viikonloppuisin meillä mennään nykyään aika usein tämänkaltaisella setillä. Sekalainen lajitelma erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, ja kaikille löytyy varmasti omat suosikkinsa. Ei ehkä kauhean kevyitä herkkuja, mutta taatusti terveellisempiä kuin pussillinen karkkia.
Se on vaan tässä kuivattuja hedelmiä popsiessa mietityttänyt, että miksi ihmeessä näihin on lisättävä niin kamalasti sokeria, kun vähempikin riittäisi ja jättäisi varmasti hedelmien ja marjojen omaa makua enemmän esille.
Mahtavan valikoiman löytää kauppareissun yhteydessä liikkeestä, jossa haluamansa pähkinät ja muut herkut saa itse annostella pussiin ja ne punnitaan kassalla. Oon aika lailla ihastuniut tuohon kauppaan, sieltä kun löytää tosi ison valikoiman sellaisiakin herkkuja, joita ei tavallisista kaupoissa ole saatavilla.

Herkullista sunnuntai-iltaa.


5 kommenttia:

 1. Pitäisi itsekin vaihtaa karkit noin kuivattuihin hedelmiin, olis vähän terveellisempää. Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Jos mielii syödä kuivattuja sokerittomia ja lisäaineettomia hedelmiä, suosittelen kuivurin hankintaa. Rahaa säästyy ja hedelmälastuista saa juuri niin pehmeitä tai rapsakoita kuin vain haluaa. :)

  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/2015/01/hurraa-huuto-kuivurille.html

  VastaaPoista
 3. Nam positiivista syötävää ja noista tykkää perheen muksut ja hamsterikin. <3

  Iloista viikkoa. <3

  VastaaPoista
 4. Voi nam! Ihana blogi sulla, löysin ekaa kertaa! :)

  VastaaPoista
 5. Nam mitä herkkuja <3
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.