perjantai 14. marraskuuta 2014

Tavarat piilossa ja lamppu betonista
Nyt kun keittiö on ojennuksessa niin olen katsellut tuota keittiön nurkassa olevaa mustaa vitriiniä, joka kätkee sisäänsä aika kasan viinilaseja, parempia lautasia ja sekalaisen joukon kaikenmaailman kippoja. Päätin laittaa ne piiloon ja leikkasin kaapin sisäpuolelle "verhot" kahdesta H&M Homen keittiöliinasta. Päälle laitoin väreihin sopivan vanhan taulun, vähän sammalta ja tuollaisen puunuken. Kaappi rauhoittui heti. Takan päälle kehystin vielä samaa värimaailmaa olevan jo vuosia sitten ostamani keittiöliinan.
Hauskaa, miten joskus sisustusjutuissa hommat loksahtaa paikoilleen, ja niin kävi nyt kaapin ja noiden tekstiilien ja taulujen kanssa.
Lampun vaihdoin samaan syssyyn tuunaamaani betonilamppuun. Lampun tein Esmeralda's blogin Essin ohjeilla, ja varastosta löytyi ylimääräisenä vielä täysin sama lamppu kuin Essin käyttämänä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis muovipintaisen valaisimen pintaan on sivelty pensselillä ohuita kerroksia löysää betonia.
Periaattessa pidän betonilampusta tosi paljon, mutta en tiedä pääseekö se tässä kuitenkaan ihan oikeuksiinsa. Keittiö kaipaisi ehkä kuitenkin suuremman valaisin, kuten esimerkiksi meiltä olohuoneestakin löytyvän Hektar-valaisimen, ja betonivalaisin taas pääsisi enemmän edukseen pienemmässä tilassa, vaikkapa makuuhuoneessa. Sisustuksen iloja ja hankaluuksia.

Pienestä iloiten viikonloppuun.
4 kommenttia:

 1. Tuo lamppuhan on ihan huikean hieno. Ihanko oli myös helppo tehdä?? Muutenkin sinulla näyttää siellä niin kodikkaalta&tyylikkäältä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja tuunauksia. Mihinhän kaikkeen tuota betonia voiskaan laastia!?

  VastaaPoista
 3. Ootpa tehnyt hienoja tuunauksia. Tuota Essin betoni-ohjetta olen itsenkin meinannut kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Vertailin edellisessä postauksessasi myös näkyvää vitriiniä ja nyt tätä versiota, jossa on verhot lasien edessä ja kyllä näyttää nyt paremmalta :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.