perjantai 28. marraskuuta 2014

Talvikoti
Pari viime viikkoa on menneet vähän ikävissä merkeissä ja koska tämä ei ole valitusblogi, olen katsonut parhaaksi pysytellä kokonaan poissa. Asiat loksahtelevat nyt kuitenkin pikkuhiljaa kohdilleen ja joulukin alkaa olemaan mielessä jo ihan kunnolla.
Olen laitellut kotia pikkuhiljaa talvisempaan tunnelmaan ja taitaa täällä kyllä olla aistittavissa jo ihan joulun läheisyyskin. Kynttilöitä, valoja ikkunoissa, pehmoista ja vähän vaaleaa. Ja kyllä Vee sujautti olohuoneeseen jo yhden meitä tarkkailevan tontunkin.
Nuo viime vuonna hankkimani porotyynyt jaksavat hymyilyttää itseäni aina vaan. Tuovat iloa ja ihan selvää talvista fiilistä. Vieläkin pehmoisempi tunnelma mielessä, kaivoin varaston perältä sinne hautaamani paksun karvalankamaton. Ehkä vähän aikansa elänyt matto, mutta tuntuuhan se aika kivalta jalkojen alla, vaikkakin saisi olla myös rutkasti suurempi.
Olohuoneeseen on päässyt myös uusi aarre. Miehen roskalavalta bongaama kaapelikela, jonka maalasin valkoiseksi, ja joka pääsi nyt ainakin joulunajaksi sisään. Sen alle löysin kirpputorilta kahdella(!) eurolla kudotun mustan maton. Että kyllä on taas rojun kerääjä täällä onnellinen.

Hauskaa perjantaita!
8 kommenttia:

 1. Tosi nättiä ja ihanan talvista - vaikka ulkona ei siltä näytäkkään. :)

  VastaaPoista
 2. No onpa hieno kela! Muutenkin teillä näyttää kovin tunnelmalliselta ja tyylikkäältä. Grafiitin musta seinä sohvan takana on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kela on kyllä kiva mustakin. Ja seinä on ehkä paras sisustusratkaisu mitä oon ikinä uskaltanut tehdä. Onneksi uskalsin.

   Poista
 3. Kiinnitin heti huomiota ihanaan keinutuoliin, kun sellaisesta haaveilen itsekin. <3 Tunnelmallista joulunodotusta! *<|:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinutuoli on meidän aarre :) Se on miehen mummon vanha. Ihanaa joulun aikaa sinullekin.

   Poista
 4. Kivan näköistä! Tykkään varsinkin tuosta pöydästä, ihanan persoonallinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.