tiistai 15. huhtikuuta 2014

Muuttolöytö Part II
Kirjoittelin jo aiemmin äitini muuton yhteydessä löytämästäni retrolampusta ja nyt kirppistavaroita lajitellessa tuli muuttokuormasta esiin hyvin samaan henkeen sopiva kello. Vanhempani ovat saaneet kellon häälahjaksi isäni mummolta 60-luvulta.
Tämä aarre ei todellakaan päätynyt kirpputorille, vaan pääsee koristamaan meillä todennäköisesti työhuoneen seinää. Kello on meillä lapsuudenkodissa ollut yleensä keittiössä ja siksi miellän sen nimenomaan keittiön kelloksi. Keittiöön se meilläkin väriensä puolesta sopisi loistavasti, mutta taidetaan antaa sille nyt ihan uusi paikka uudessa kodissaan .
11 kommenttia:

 1. Miten ihana kello ja hienoa, että lapsuutesi keittiönkello löytää uuden paikan teiltä.

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa että aivan ihastuttava kello!

  VastaaPoista
 3. Meillä on melekin samanlainen vihreänä...miehen tädin perintöjä..:)

  VastaaPoista
 4. Nämä ne on niin parhautta! Ilmainen ihanuus ja kiva tarinakin. Meilläkin on tällaisia ja ne tuntuvat erityisen rakkailta.

  VastaaPoista
 5. Ai mikä herkku! Mulla on ollut tommonen hakusessa jo vuosia. Ja toi on nimenomaan se keittiön kello :) Äidillä on keittiössä saman tyylinen, tosin taitaa olla punaruskea väriltään...

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteä ajannäyttäjä. Minulla on jemmassa äitini vanha vihreä keittiön kello. Olisikohan sen aika päästä jo esille.

  VastaaPoista
 7. Oi mikä aarre! En pistäis pahakseni jos tuollaisia sattuisi mullakin vastaan kävelemään! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.