maanantai 21. huhtikuuta 2014

Varaslähtö
Huh, mikä pääsiäinen. Enpä muista pääsiäistä tällaisissa säissä ennen päässeeni viettämään.
Mökin nurkissa tuoksui kesä. Siitä ei ollut epäilystäkään. Jäät olivat kaikonneet mökkijärvestä sopivasti keskiviikkona ottamaan torstaina vastaan pääsiäisen juhlistajat.
Meidän perheen kovimmat jätkät olivat selvästi yksi spanieleista, 4-vee poika ja minä. Talviturkki lähti niin, että heilahti. Okei, ehkä ne kovimmat olivat koira ja Vee, jotka menivät veteen ilman saunaa. Ja monta kertaa. Kääks. Kylmää se oli saunastakin, mutta teki niin hyvää.
Meidän porukan pääsiäisen kohokohdat olivat varmasti mummo, sauna, järvi, aamulla verkosta löytynyt hauki ja kesäinen sää.
Aika jees pääsiäinen siis.
6 kommenttia:

 1. Oi kuinka kesäiset kuvat jo! :) Meilläkin oli mahtava pääsiäisen sää, tänään luonnon helmassa vietettiin koko päivä ja nautittiin auringosta! :) Mukavia arkipäiviä! :)

  VastaaPoista
 2. Varsinkin eka kuva on niin kesäinen että! Meilläkin kerrankin mökillä saatiin nauttia vähätuulisista päivistä, tähän asti kevätpäivät ovat siellä menneet jäätävässä viimassa!

  VastaaPoista
 3. voi että, siellä ei oo enää jäitä. Meillä on vielä jäät järvessä. Ihanan kesäfiiliskuvia!

  VastaaPoista
 4. On kyllä ollu kelien puolesta niin huippuluokan pääsiäinen, ettei mitään määrää. Mutta talviturkin heitto ei kyllä käyny mielessä. Hrrr.. :)

  VastaaPoista
 5. Voi, näyttää aivan ihanalta! Oli kyllä upeat pääsiäiskelit! Ihana kevät♥ Ja vitsit, te ootte oikeesti "kovia jätkiä"...hrrrr....itseltä taitaisi vielä jäädä talviturkit heittämättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.