tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mieli mökillä

Palaan vielä vähän mökkitunnelmiin, sillä sen verran kiva mökkikauden avaus me pääsiäisenä vietettiin. Ja ihan rehellisesti sanottuna maanantaina laiturilla pikkuruisessa topissa makoillessa pääsi hetkeksi unohtumaan, että onko nyt pääsiäinen vai juhannus. No, varpaiden kastaminen järviveteen paljasti vuodenajan, mutta hämmästyttävän kuumasti aurinko porotteli.
Ehkä parasta mökillä on täysin toisenlainen äänimaisema. Laineiden liplatus, vesilintujen äänet ja vain hiljaisuus. Hiljaisuudesta ei kyllä iltaisin hämärän laskeutuessa ollut tietoakaan, kun mökkijärven rannoilla lauloi tuhat lintua. Hassua oli sekin, että niin kesän ääneksi mieltämäni kuikan soidinääni kuului järvellä varmasti jokaiseen niemeen ja notkelmaan.
Näihin tunnelmiin on hyvä palata.
9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Meillä kevät on vielä myöhemmässä ja meren rannalla lunta, mutta itse tykkään venyttää vielä vähän kevättä ja siirtyä kesälämpöihin vasta nk normiaikaan. Luonnon heräilyä on kiva seurata ja siksi toivon, ettei kaikki tapahtuisi niin nopeasti, kun näinä tosi lämpiminä päivinä tuppaa käymään. Vaan onhan sitä mökillä kuitenkin mukavampaa kun on lämmintä eikä tarvitse tuulessa ja sateessa hytistä, sen kyllä myönnän! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa täällä ihania mökkitunnelmia!♥ Ei yhtään helpota omaa mökkikuumetta.. ;) Mutta vappuviikonlopuksi sit vasta! Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä, huon. Mutta toivotaan silti, ettei sentään ollut paremmat kelit kuin juhannuksena!

  VastaaPoista
 4. Niin ihanan näköistä! Ihan täydellistä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania mökkitunnelmia, kiva blogi sinulla :-)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanat maisemat....kelpaa tuolla auringossa makoilla..:)

  VastaaPoista
 7. Oi että miten ihana tunnelma kuvissa ja niin kauniita kuvia sun viimesimmisä postauksissa!! :)
  Tuo räsymatto kuva on aivan i h a n a !! :) Mökkeily on niin parasta..!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.