maanantai 14. lokakuuta 2013

Valon pilkahduksia sairastuvalla


Meillä on sairastettu jokseenkin koko syksy. Ei mitään kovasti vauhtia hidastavaa, mutta pojalla on ollut nuhaa nuhan perään. Päiväkodin aloittaminen on siis tehnyt tehtävänsä. Loppuviikosta kuume sai kiinni meidät aikuiset ja eilen vielä pojankin. Tämä päivä on otettu pojan kanssa superrauhallisesti kotioloissa ja eikähän se aurinko ala taas paistamaan meillekin. Käytännössä päivä on siis viettty sängyssä loikoillen ja kirjoja lukien, c-vitamiinia tankkaillen ja V nukkui oikein kunnon päiväunet.
Päiväkodista puheenollen. Meillä taidetaan kohta tarvita Ruotsi-Suomi sanakirjaa. Sen verran kova ruotsinkielinen pulputus meillä kuuluu. Kielikylpypäiväkodista on tarttunut nopeaan tahtiin lauseita, numeroita ja lauluja. Vähän kyllä säälittää kun toinen laulaa innoissaan jotakin päiväkodista tuttua laulua, mutta ei muista sitä kokonaan. Eikä meillä vanhemmilla oikein ole ruotsinkielisten lastenlaulujen tietoutta. Onneksi on Google.


10 kommenttia:

 1. Tutunnäköinen kiikkutuoli :) Meiltä löytyy ihan vastaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tuo keinutuoli on uusi rakkauteni, miehen mummon vanha.

   Poista
 2. Voi kuinka kurjaa! Toivottavasti inhottavat pöpöt tajuaisi välillä poistua. Paranemista.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, josko meillä olisi nyt nuhailtu vähäksi aikaa.

   Poista
 4. Sama täällä. Inhottavaa, kun elämä on ollut sekaisin koko syksyn. Ihana tuo keltainen pieni jakkara, joka tietenkin on mieleen tällaiselle "keltaisfriikille". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tylsää miten pieni flunssa vaikuttaa elämään. Kun ei ole ihan iskussa, muttei kuitenkaan sänkypotilaskaan. Keltainen kiehtoo täälläkin kovasti nyt :)

   Poista
 5. ekaa kertaa eksyin blogiisi, vaikuttaa kivalta. Ikävä kuulla sairastuskierteestä. Suosittelen nostamaan d vitamiini annostusta ja samoin sinkkiä ja b vitamiiniä, niin vastustuskyky nousee. Meidän perheessä aikuiset ottaa päivittäin D vitamiinia 25mikrog ja lapset 15 mikrog (6 ja 9 vuotiaat). Ja noi meidän annokset on vielä hyvin varovaisia, mutta on toiminut meillä, ei olla kahteen vuoteen sairasteltu noita pikkuflunssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käymään. D-vitamiinia meillä meneekin reilusti, täytyy tarkistaa purkin kyljestä sinkin ja B-vitamiinin määrät. Kiitos vinkistä. Onneksi poika on nyt pysynyt terveenä, mutta tämä aikuisten lenssu ei tunnu lähtevän millään.

   Poista

Kiitos kommentistasi.