perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesäfarkut


Viikko on vierähtänyt meganopeasti pojan kanssa kaikenlaista pientä puuhaillen. Sään ei ole annettu meitä harmittaa, mutta pukeutumiseen se on väistämättä vaikuttanut. Yritän kesäisin vältellä viimeiseen asti muuten luottovaatteinani toimivien farkkujen käyttöä, mutta nyt on ollut pakko nöyrtyä. Sortseissa ei vaan tarkene.

Pari viikkoa sitten tuunailin vanhoja vähälle käytölle jääneitä tummansinisiä farkkuja, ja ne ovatkin olleet nyt viileillä keleillä kovassa käytössä. Vaalensin farkut perinteisesti kloorilla aivan vaaleiksi ja kulutin vähän raastinraudalla.

Ennen                                                                  Jälkeen

 

Vaalennus hoitui näppärästi kastamalla farkut ensin veteen ja upottamalla sen jälkeen vajaaseen pullolliseen klooria. Farkkujen vaalenemisen näki jo puolessa tunnissa ja kun sävy oli haluttu, nappasin housut huuhteluun. Farkkuja pitää käännellä välillä vaalentamisen aikana, että väristä tulee tasainen.
Kätevä tapa saada vanhoista farkuista kuin uudet.


7 kommenttia:

 1. Wau! Kivat farkut tuli ja olet muuten tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. Voih, tuli ihan nuoruus ja hiekkapaperilla tuhotut 501:t mieleen! Vuosi taisi olla 1991 kun piti tehdä reiät polviin ja perskannikoiden kohdalle (!!!). Those were the days...
  Enpä olekaan sitten teinivuosien kloriitilla leikkinyt, sinun tuunauksesta tuli tosi hienot, joten voisikin taas elvytellä vanhoja farkun modifiointi taitoja...

  VastaaPoista
 3. Hienosti tuunatut farkut! Itsekin olen ajatellut ottaa raastinraudan käyttöön... ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Otetaas uusiksi, kirjoitusvirheitä oli hieman enemmän kuin laki sallii :-)

  Piti sanomaan, että farkuistasi tuli ihan täydelliset! Hieno idis tuunata vanhat farkut uuteen kuosiin!

  VastaaPoista
 6. Kiitti ihanat. Piti repiä noita enemmänkin, mutta häveliäisyys vei voiton :) Menköön noin. Näillä säillä tulevat kyllä kulumaan ihan luonnollisestikin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.