sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Punainen puuro




Kevät on jo sen verran pitkällä, että anopin poimimat puolukkavarastot on syöty tyhjiksi. Niistä on talven aikana tehty ahkerasti vispipuuroa, meidän perheen herkkua. Suklaamarenki-blogin muistutuksesta vispipuurohimotus yltyi kuitenkin niin suureksi, että tein puuroa punaisista viinimarjoista ja hyvä puurohan niistäkin tulee. Kun lähes valmiiseen puuroon lisää vielä hieman mansikoita, antaa se puurolle mukavaa pehmeyttä.
Vispipuuro nautitaan meillä, anopin opettamana, usein vaniljakastikkeen kanssa. Näin siitä syntyy ihan jälkiruoaksi verrattavissa oleva herkku.






8 kommenttia:

  1. Ai, kun rupesi tekemään mieli vispipuuroa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana sävy kupissa ja puurossa, suloinen kattaus!

    VastaaPoista
  3. Punaherukoita riittää vielä pakkasessa, joten vispipuuroa, nam. Eipä ole pitkään aikaan tullut tehtyäkään. Kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista
  4. No nyt kyllä tekee mieli vispipuuroa :) Se on hyvää, harmi vaan kun nää kaks muuta meillä ei oikein innostu siitä.

    VastaaPoista
  5. Niin nam! Herkulliset kuvat myös - slurps:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.