perjantai 4. huhtikuuta 2014

ArkiräpistelyäPääsin viikonloppuna kuvailemaan ystäväni raskausmahaa ihanissa maisemissa meren rannalla. Vaikka meren pinta oli rantaa lukuunottamatta jäässä ja kylmä viima puhalsi, oli jonkinlainen kesäntuntu silti aistittavissa. Joutsenten, rannassa räpistelevien sorsien ja kirkuvien lokkien lisäksi rannalla tuli vastaan myös västäräkki. Varma kevään merkki siis.

Viime viikolla sain myös kivan haasteen Kaunis Elämä -blogin Aino-Kaisalta. Haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja.
Joka perjantai meillä sekä siivotaan, että ostetaan tuoreita kukkia. Nyt kukkia oli ennestään, kun äitini toi torstaina meille ison kimpullisen upean värisiä tulppaaneja. Ei ole ehkä mitään parempaa kuin siisti koti ja tuoreet kukat. Loistava aloitus hyvälle viikonlopulle.
Mukaan haastan nyt Koti Aurorassa -blogin Johannan.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Kyllä, siivottu koti ja kimppu pöydällä on paras tapa aloittaa viikonloppu. Samaa ei voi tänään sanoa meidän huushollista, mutta yritän päästä tunnelmiin muilla konsteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toinen vaihtoehto on sulkea silmät sotkulta ja ottaa vaan rennosti, ei pöllömpää sekään :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, otan vastaan. Tämä on kiva erilainen haaste :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.