torstai 10. huhtikuuta 2014

Sneak peek eteiseenMeidän eteinen on hankala. Kapea lyhyt käytävä, josta lähtee vielä portaat yläkertaan. Muuttaessa pieneen eteiseen vielä parkkeerattiin valtavan iso kaappi peiliovilla, joka kätki kyllä sisäänsä näppärästi valtavan määrän takkeja, kenkiä, laukkuja, hanskoja, pipoja ja muuta rompetta mitä eteisessä nyt tarvitaan. Peiliovet sinänsä avarsivat pientä tilaa, mutta olin jo pidemmän aikaa katsellut kaappia sillä silmällä, että olisi kiva antaa sille lähtöpassit ja tehdä eteiseen jotain ihan muuta.
Keksittiin, että vaatekaapin voisi siirtää viereiseen työhuonekäytössä olevaan pikkuhuoneeseen ja näin saisi tällekin huoneelle enemmän käyttöä. Eteiseen siis hankittiin uudet säilytyspenkit Ikeasta. Niiden sisälle mahtuu kenkiä ja arkikäytössä olevia huiveja ja hanskoja. Lisää vaatteita voi hakea sitten viereisen huoneen kaapista.
Nyt eteisessä mennään aika neutraaleilla sävyillä, vaikka aluksi tarkoitus olikin ihan muu. Mitään ei vielä ole seinällä ja naulakkokin on vielä ideoinnin alla.Avainkaapin tein Tarja's Snowlandin innoittama vanhan lipaston laatikosta. Ripustimiksi kiinnitin koukkuja ja samppanjapullon korkkeja.. Tässä hyllyllä ehkä lompakko ja puhelinkin pysyvät paremmin tallessa. Laatikko on maalattu kauttaaltaan magneettimaalilla, joten siihen voi lisäksi kiinnittää magneetteja.
Tässä pieni kurkistus meidän eteiseen, joka on nyt matkalla kohti sitä mitä eteiseltä haluan. Nyt tietenkin tämä eteisen freesaus toi eteen uuden homman, ja nyt pitäisi miettiä kiva väri koiran purestelemille ja muutenkin nuhjaantuneille yläkertaan meneville portaille. Varmaankin jollakin harmaan sävyllä tullaan menemään.


6 kommenttia:

 1. Kiva kun poikkesit blogissani - sitä kautta löysin tämän mukavan blogisi :)
  Tänne jään lukijaksi

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! Meilläkin sais eteistä vähän fiksata, toimivuutta täytyis saada paranneltua :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalta! Ihana tuo avainnaulakko! Kauniit, rauhalliset, tyylikkäät värit teidän eteisessä! Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Mukava vilautus eteisestä, erinomainen päätös muuttaa sitä omien tarpeiden mukaan!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä kokonaisuus. Noi Stuvat on kyllä moneen paikkaan ja käyttötarkoitukseen passelit (ja edulliset) ratkaisut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.