perjantai 11. huhtikuuta 2014

Perjantaibrunssi

Ihana ystävä oli ajantasalla ja yllätti minut tänään mahtavalla brunssilla - ja korkokengillä ja parilla muullakin mahtijutulla, joista kerron myöhemmin.
Pöytään oli katettu ihan mielettömiä herkkuja: muun muassa itsetehtyjä sämpylöitä, kroisantteja, hyytelöjä, tuoreita hedelmiä, smoothieta, mehua, kahvia ja suklaata. Tästä starttasi meikäläisen viikonloppu ja tällaisen alun saatuaan, se ei voi olla huono.Brunssiseuralaisena meillä oli myös ihana Viljo.

Sain lisäksi luvan kuvailla hieman heidän kaunista ja persoonaallista lastenhuonettaan, joka odottaa asukasta syntyväksi kuukauden kuluttua. Tosi kivoja juttuja ystävä oli keksinyt huoneen piristykseksi ja siellä kelpaa pienen nyytin pian hämmästellä elämää. Ystäväni on todellinen käsitöiden moniosaaja ja tehnyt itse nuo kuvissa näkyvät ihanat virkatut miniconverset, ommellut lippuviirin ja korit. Ja niin paljon muuta.
Ystäväni ihania tuunauksia, ompeluksia sekä kierrätys- ja sisustusjuttuja pääsee katsomaan osoitteessa http://onnenmuruinen.blogspot.fi/.10 kommenttia:

 1. Oi tämmöset yllärit arjen keskellä on ihania hetkiä - luxusta!
  Onnittelut uusista tuulista ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi miten nätisti laitettu ja aivan ihana yllätys :)

  VastaaPoista
 3. IIiihana brunssi! Voisinkin tuollaisen suunnitella koko perheelle joku viikonloppu. Muuten ei taida tulla moista tarjolle meillä... :)

  VastaaPoista
 4. Wau - ihanaa kun on tuollaisia ystäviä♡

  VastaaPoista
 5. Wau - ihanaa kun on tuollaisia ystäviä♡

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi hyvästä seurasta ja ihanista tuomisista :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on ollut ihana viikonlopun aloitus! Mahtavaa viikonlopun jatkoa siis:)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihanat herkut! Ja kauniita kuvia olet ottanut ystäväsi kotoa.

  VastaaPoista
 9. Haha, ihana Viljo brunssiseuralainen! ☺ ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.