keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Taulu joulukorteille


Kovasti nyt menee DIY-henkiseksi nämä aiheet blogissa, mutta kaikenlainen tuunailu ja näpertely kuuluu joulunalusaikaani olennaisesti. Joulukuu tulee varmasti väkerrettyä kaikenlaisen pienen parissa ja tammikuussa sitten siirrytään suurempiin linjoihin.
Nyt väkertelyn kohteena oli taulu joulukorteille, joita lähiviikkoina alkaa tulvia postilaatikoista. Ajatus lähti, kun mietin miten laittaisin myyjäisiin tekemiäni kortteja esille. Näin isoa taulua en toki myyjäisiin rahaa, mutta kotona tähän pääsevät sitten muiden lähettämät kortit.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan vanhoihin kehyksiin on siis kiinnitetty kanaverkkoa, johon saa vanhoilla pyykkipojilla kortit kauniisti esille. Tähän voisi joulun jälkeen kiinnittää vaikka valokuvia.


11 kommenttia:

 1. Voi, ihana idea!!! Tosi kiva! Mukava olisi laittaa joulukortit kauniisti esille noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Nyt vaan kortteja odottelemaan :)

   Poista
 2. Höpsis, kivoja diy-ideoita täällä sinulla! jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Minulla meni kaikki verkot ja verkon palasetkin kasvien ympärille puutarhaan;) Vanha kehyskin löytyisi, hitsi vieläköhän pitäisi kipaista Multasormesta yksi rulla verkkoa?!

  VastaaPoista
 4. Ihaniahan nää on! Miulla kans mielessä verkkotaulun tekeminen - yks omppupuun suojaverkko kun jäi yli ja nuo edellisen postauksen risutaulutkin on toooosi kivat!
  Miusta ihan parhaita nämä jutut, mitkä jokainen voi halutessaan toteuttaa - ja jotka ei vaadi ostamista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen näitä nähnytkin, mutta just vanhat kehykset ovat mielestäni oiva juttu ja pianhan ne joulukortitkin luukkuun putoaa:) Itselläni roikkuu pitkä ketju pidikkeineen peilin edessä ja siinä kortit jouluna, muuten pidän vanhoja kortteja.

   Poista
 5. Tosi kivoja juttuja oletkin askarrelllut. Toivottavasti kauppa käy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.