lauantai 30. marraskuuta 2013

Myyjäisten jälkeenEnsimmäiset myyjäiset takana. Jos laukut ei nyt aivan tyhjinä ole, niin aika paljon kevyempinä niitä sai kotiin tuoda. Ihmisia oli liikkeellä myyjäisten ensimmäisten tuntien aikaan mielestäni hyvinkin runsaasti, mutta pari viimeistä tuntia olivat tosi hiljaisia.
Kaiken kaikkiaan tosi kiva myyjäiskokemus, paljon hyvää palautetta ja käsitöistä innostuneita ihmisiä. Ja niitä ostajiakin löytyi. Hittituotteita olivat itsevalamani betonikynttilät, kukkaistutukset ja kranssit. Myös sytykeruusut, naulakot ja äitini ompelemat pussukat menivät kaupaksi.
Iso kiitos äidille, joka oli kanssani myyjäisissä.
Nyt etsinnässä on jo seuraavat myyjäiset. Niihin monta hyväksi havaittua vinkki rikkaampana.
Nyt täällä aletaan lämmittelemään saunaa ja nautitaan pikkujoulun tunnelmista, siis pipareita ja joulutorttuja luvassa. Lunta tupruttelee hiljalleen, että ei voisi tunnelma paljon korkeammalla olla.
Kivaa lauantaita kaikille.


8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että hyvillä fiiliksillä. Mukavaa ekaa adventtia!

  VastaaPoista
 2. Mua niiiin harmittaa etten päässy:( Kuvat on ihanat. Nuita kukkia oisin kyllä ostanu! Hieno suoritus, olen kovin ylpeä ystävästäni :-D
  Naapuri

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet tehnyt myyntiin :)
  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Myyjäisistä löytää parhaat ja persoonalliset joululahjat. Kiva kuulla, että kauppa kävi, olet ollut tosi ahkera. Hyvää adventtia ja mukavia kylpyjä :)

  VastaaPoista
 5. Jeee! Hienoa, että myyjäisissä sujui mallikkaasti. :) Itsekin haluaisin noita betonista tehtyjä kynttiläjuttuja. En ole vaan saanut aikaiseksi tehdä.

  VastaaPoista
 6. Myyjäiset olivat varmasti mukava kokemus! :) Hyvää adventtiä myös täältä! <3 Blogistani löytyisi myös haaste sulle :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis asetelma tuossa kuvassa. Tuo "Risuaita" hyasinttien ympärillä on tosi kiva idea.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne. Suosittelen kyllä myyjäisiä jos yhtään sellainen kiinnostaa. Ja olihan se huikea kokemus, että joku haluaa maksaa sellaisesta, jota olen itse tehnyt ja suunnitellut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.