torstai 4. helmikuuta 2016

Rohkeutta oppimassaBlogini on tässä elämän muissa tohinoissa jäänyt sivuun osittain ihan ajanpuutteen vuoksi. Opiskelu, työt ja perhe täyttävät kalenteria sen verran tehokkaasti, että jostain on ollut pakko tinkiä. Aika aikaansa, ja koska tähän suuntaan ei mitään velvoitteita ole, olen kirjoitellut tänne silloin kun siltä on tuntunut - ja jotain oikeaa sisustusaiheista asiaa on ollut.
Olisin toki voinut kirjoitella tänne päiväkirjamaisesti opiskelujen tiimoilta, monia lukijoita olisi varmasti Sisustajan opinnot kiinnostaneetkin. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa voi opiskeluiden sanoa olevan jo kohta loppusuoralla. Muutama viikko Verhoilu- ja sisustusalan perusopintoja jäljellä, ja sitten on vuorossa parin kuukauden työharjoittelujaksot ja valmistuminen.


Aloitin blogin pitämisen keväällä 2013 ainoastaan rakkaudesta sisustamiseen, valokuvaamiseen, kirjoittamiseen ja kaikkeen kauniiseen. Ylimääräistä positiivista oli hauska yhteydenpito  muihin kaltaiisini, mutta ehdottomasti paras asia blogissa on ollut rohkeus. Se sai minut uskaltamaan tehdä hyppy alalle, johon tunnen voimakasta intohimoa. Uskaltamaan ottamaan riskin ja luottamaan, että pystyn siihen.
Nähtäväksi jää mihin tämä tie vie, mutta matka on ainakin tähän asti ollut äärettämän mielenkiintoinen ja opettavainen. Olen onnellinen, että uskalsin sen hypyn tehdä.


4 kommenttia:

 1. Aina kannattaa olla rohkea ja lähteä kulkemaan ihan uutta polkua, se voi viedä vaikka mihin... Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. Rohkeuskin on voimavara! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudella elämänpolulla! Mietinkin tuossa pari kertaa, että sinusta ei ole vähään aikaan kuulunut mitään...nyt selvisi syykin :) Hauskaa ja opettavaista työharjoittelujaksoa!

  VastaaPoista
 4. <3 Iloisia loppurutistuksia opiskelun suhteen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.